Ana içeriğe atla

Erkek Kısırlığını Anlamak: Erkek Üreme Sağlığını Nasıl Geliştirebiliriz?

 Bir yıl içinde birçok denemeden sonra hamile kalamayan bazı çiftler var. Sorunun erkekte olduğu tespit edildiğinde buna erkek kısırlığı denir. İstatistiklere göre erkek kısırlığı, bildirilen kısırlık vakalarının üçte birini oluşturuyor.


Boşalması veya sperm sayısında sorun olan bir erkeğe erkek kısırlığı tanısı konur. Boşalma, orgazm sırasında meninin penisten dışarı atılmasıdır. Erkek, kadını hamile bırakmak için meni düzgün bir şekilde salıveremediğinde, sertleşme bozuklukları, erken boşalma, retrograd boşalma (burada meninin mesaneye geri itilmesi) veya ameliyat veya radyasyon terapisinden kaynaklanan komplikasyonlardan muzdarip olabilir.

Bir erkeğin spermi aynı zamanda bozuk biçimli olduğu ve ömrünün kısa olduğu söylenen "anormal" de olabilir. Böylece sperm doğru bir şekilde “yüzemedi”. Bu, testislerin anormal gelişimi veya iltihaplanması ve testis torbasındaki damarların şişmesi nedeniyle ortaya çıkar. Bu durum skrotumun içini ısıtır ve sperm üretimini kritik derecede etkileyebilir.

Düşük sperm sayısı (veya hiç sperm olmaması) şiddetli kabakulak enfeksiyonu, hormonal bozukluk, kalıtsal faktörler veya enfeksiyonlardan kaynaklanabilir. Ayrıca dar veya kısıtlayıcı iç çamaşırı giymek, aşırı tütün, alkol veya yasa dışı uyuşturucu kullanımı ve radyasyona veya zehirli kimyasallara maruz kalmak da tetiklenebilir.

Erkek kısırlığının tedavi edilip edilemeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz. Elbette olabilir. Aslında erkek kısırlığı vakalarının yüzde 50'sinden fazlası tedavi edilebilmektedir. Geleneksel yöntemlerle tedavi, çiftin normal cinsel ilişki yoluyla hamile kalmasına yardımcı olabilir. Bir erkeğin sperm üretimine yardımcı olmak, enfeksiyondan kurtulmak veya hormonal dengesizliği gidermek için alabileceği ilaçlar, antibiyotikler ve hormonlar vardır. Ayrıca boxer gibi bol giysiler giymeyi veya jakuzi, sauna ve uzun sıcak duşlardan uzak durmayı deneyebilirsiniz.

Diğer tedaviler de mevcuttur, ancak bunlar invazif veya çok pahalı olabilir. Buna in vitro fertilizasyon, suni tohumlama ve sperm donörünün kullanımı dahildir. İn vitro fertilizasyon, çiftin sperm ve yumurtasının laboratuvarda döllenmesini ve döllenen yumurtanın kadının rahmine yerleştirilmesini içerir. Öte yandan suni tohumlama, spermin toplanmasını ve gebe kalmayı kolaylaştırmak için onu fallop tüplerine veya kadın rahmine elle yerleştirmeyi içerir. Hiç sperm üretimi yoksa veya erkeğin sperminde başka işlevsel sorunlar varsa bunun yerine donör spermi alınabilir.

Yukarıdakilere ek olarak, sperm hacmini ve erkek doğurganlığını arttırdığı kanıtlanmış çok sayıda bitkisel hap vardır.

Erkek doğurganlığının önemi

Erkek Doğurganlığı erkek nüfusu için çok önemlidir. Yıllar önce bile erkekler kısırlığın nasıl tedavi edileceği ve doğurganlığın nasıl artırılacağı konusunda kendi yollarını bulmuşlardı. Bazıları doğurganlığı artırmak için saw palmetto, yabani havuç, yabani patates, can kökü ve kırmızı yonca gibi bitkileri kullanır. Diğerleri genellikle doğurganlık putlarına sunulan eski geleneksel danslara katılır. Hatta bazıları yukarıda adı geçen tanrılara canlı tavuklar veya başka kurbanlar sunuyor. Bazı modern erkeklerin, üreme sorumluluklarını yerine getirebilmek için söz konusu ritüellerden bir veya ikisini yaptıkları doğrudur. Her erkek aynı zamanda baba olmayı da umar, bu yüzden baba olmak için tüm gücünü vermelidir.

Bilimin günümüzde insanlığın en büyük başarısı olduğu kanıtlanmıştır. Erkek Doğurganlığı sorunuyla mücadele etmenin yollarını yarattı. Bu yaratılışın arkasındaki insanlar, kısır erkeklerin sayısının artmasından gerçekten endişe duyuyor. Böylece bu sorunla başa çıkmanın basit ama en iyi yolunu bulurlar. Uzmanlar yaşam yanlısı hareketin aktif bir üyesi olmaya teşvik ediliyor. Çiftlerin tatmin edici bir cinsel yaşam aracılığıyla birbirleriyle arkadaşlıktan keyif almalarını teşvik ederler. Her zaman her erkeğin ihtiyaçlarını karşılamaya hazırdırlar. Adanmışlıklarının bir parçası olarak, erkek nüfusun ihtiyaçlarını karşılayan doğal bir takviye yarattılar.

Bir erkek 2 ila 5 miligram arasında normal bir meni hacmi üretir. En az 40 milyon sperm bulunmalıdır ve bunların %75'i canlı olmalıdır. Kalan %25'lik ölü kısım ise normal kabul edilir. Dolayısıyla bir erkeğin bebek sahibi olabilmesi için toplam 40 milyon sperm hücresi üretmesi gerekmektedir. Sonuç olarak spermatozoa sayısının düşük olması, Erkek Doğurganlığı sorunlarına yol açar. Erkeklerin sperm hacmini artırmasına yardımcı olabilecek takviyeler vardır. Bu takviyeler aynı zamanda cinsel isteği artırır ve dayanıklılığı artırır. Bahsetmeye gerek yok, bu ek çiftin hoşuna giden neşeyi artırıyor. Tatmin edici bir cinsel ilişkiye sahip olmak her iki üyeye de faydalıdır. Bu nedenle iyi bir seks yapmak, birlikte iyi bir yaşam sürmek anlamına gelir.

Sperm ve Kısırlık: Bir bağlantı var mı?

Sperm ve Kısırlık: Herhangi bir bağlantı var mı? Sperm hacminizi artırarak ve ereksiyonunuzu iyileştirerek kısırlığı önleyebilir misiniz? Evet ise nasıl?

İlk gebeliklerini deneyen çiftlerin yaklaşık %15'i başarısızlıkla karşılaşıyor. Çoğu otorite, bir yıl boyunca korunmasız cinsel ilişkiye rağmen gebelik elde edilemeyen bu hastaları öncelikli olarak kısır olarak tanımlamaktadır. Doğum kontrol yöntemi kullanmayan çiftlerin %80-85'inde normalde on iki ay içinde gebelik elde edilir ve bu süreden sonra başvuran kişiler bu nedenle muhtemelen kısır olarak kabul edilmeli ve değerlendirilmelidir. Sorunun erkekte olduğu tespit edildiğinde buna erkek kısırlığı denir. İstatistiklere göre erkek kısırlığı, bildirilen kısırlık vakalarının üçte birini oluşturmaktadır.

Bir erkeğin boşalmasında veya sperm hacminde bir sorun olduğunda erkek kısırlığı tanısı konur. Boşalma, orgazm sırasında meninin penisten dışarı atılmasıdır. Erkek, kadını hamile bırakmak için meni düzgün bir şekilde salamadığında şunlardan muzdarip olabilir: Sertleşme bozuklukları, prematüre boşalma, geriye doğru boşalma (spermin mesaneye geri itilmesi) veya ameliyat ya da radyasyon terapisinden kaynaklanan komplikasyonlar.

Düşük sperm sayısının nedenleri

Bir erkeğin spermi aynı zamanda hatalı biçimlendirilmiş ve kısa ömürlü olduğu söylenen "anormal" de olabilir. Bu nedenle sperm doğru bir şekilde "yüzemedi". Bu, testislerin anormal gelişimi veya iltihaplanması ve testis torbasındaki damarların şişmesi nedeniyle ortaya çıkar. Bu durum skrotumun içini ısıtır ve sperm üretimini kritik derecede etkileyebilir.

Düşük sperm sayısı (veya hiç sperm olmaması) şiddetli kabakulak enfeksiyonu, hormonal bozukluk, kalıtsal faktörler veya enfeksiyonlardan kaynaklanabilir. Ayrıca dar veya kısıtlayıcı iç çamaşırı giymek, aşırı tütün, alkol veya yasa dışı uyuşturucu kullanımı ve radyasyona veya zehirli kimyasallara maruz kalmak da tetiklenebilir.

Erkek kısırlığı: risk faktörleri

Erkeğin meni ve sperminin karışımı erkeğin prostatında devam eder. Yani eğer erkeğin prostatı kusurluysa o zaman iyi çalışmaz. Meninin kadının genital sistemine yanlış akışına neden olur. Bu sorun kısırlığın iyi bilinen bir nedenidir.

Çoğu erkekte meydana gelen genetik problemler de kısırlığa neden olur. Kromozom problemleri ile karakterizedir. Bir erkeğin kromozom sorunları varsa, bu durum sperm üretimini ve aynı zamanda vücudunun hücresel bölünmesini etkileyebilir. Erektil disfonksiyon ve boşalma sorunları da kısırlığa giden faktörlerdendir.

Erektil disfonksiyon, erkeğin penisinin vajinaya girmek için gerekli olan ereksiyonunu sürdürememesi anlamına gelir. Boşalma sorunu ise hamilelikte gerekli olan spermlerin bulunduğu meni denilen vücut sıvısının üretilememesidir. Hormonal bir bozukluk olan testosteron eksikliği de kısırlığa yol açabilir.

Kısırlığa yol açan tıbbi hastalıklar

Kısırlığa yol açan bazı tıbbi hastalıklar vardır. Ateş sperm üretimini etkileyebilir. Diyabet bir erkeğin ereksiyonunu ve boşalmasını etkiler. Hipertansiyon da bir erkeğin ereksiyonunu etkiler. Kalp hastalığı olan erkeklerin de ereksiyon sorunları nedeniyle kısır olma olasılıkları yüksektir. Böbrek bozuklukları bir erkeğin üreme yeteneğini büyük ölçüde etkiler. Erkeğin sperm kalitesini etkiler. Genital kanser doğurganlığı oldukça azaltır. Son olarak alkol, aşırı kafein, sigara ve stres, Erkek Doğurganlığını mükemmel şekilde azaltır.

Bu kısırlık nedenleri her yerde görülebilir. Bu tür sorunları önlemek için Erkek Doğurganlığını değiştiren bu faktörleri dikkate almak çok önemlidir. Çoğu çift bu sorun yüzünden ayrılıyor. Bir kadının hayatı kendi çocukları olmadan dolu değildir. Bazı çiftler sorunla yavaş yavaş baş etmeye çalışırlar. Sabrının son ipini ilişki ve aşk uğruna tutarlar. Yine de bazen kadınlar kendilerine özgü bir yaşam tarzına sahip olmayı daha tatmin edici buluyorlar. Bu nedenle adamı geride bırakırlar ve hayallerini gerçekleştirebilecek başka bir adam bulurlar. Bu bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şeydir.

İyi bir üreme sağlığını korumak

Üreme sağlığı hakkında konuşalım. Aslında her şey üreme sağlığıyla ilgili. Sperm hacmini artırmak istiyorsanız ya da ihtiyaç duyduğunuzda ereksiyon olamıyorsanız, her şey üreme sağlığıyla ilgilidir. Üreme sağlığınızı mükemmel durumda tutmak, size çok daha fazla ereksiyon gücü ve dayanıklılığın yanı sıra genel cinsel tatmin sağlar. Basitçe söylemek gerekirse, iyi bir üreme sağlığı, size sağlıklı bir cinsel yaşam sağlar!

Sağlıklı ve güçlü bir üreme sistemini sürdürmek belki de tüm erkeklerin dikkat etmesi gereken en önemli şeylerden biridir. Aşağıdaki önerileri dikkate alarak üreme sisteminize bir iyilik yapın:

  • Sağlıklı ve dengeli bir diyet uygulayın. Normal ereksiyon fonksiyonunu sağlamak için, penisi besleyen arterlere dikkat ederek penise sürekli kan akışını sağlamanız gerekir. Yüksek lifli, doymuş yağ oranı düşük bir diyet tükettiğinizde, atardamarları daraltan ve tıkayan yağ birikintilerinin oluşumunu önleyeceğinizden veya azaltacağınızdan emin olabilirsiniz. Hayvansal yağlardan, şekerden, kızartılmış veya abur cuburlardan uzak durun.
  • Sigarayı bırakın. Sigara içmek kan damarlarını daraltır ve penise kan sağlayan arterlerde plak oluşumuna yol açar. Bu, ereksiyon fonksiyonunun azalmasına, penisin küçülmesine ve ilerleyen yaşlarda iktidarsızlığa neden olur.
  • İçki ve tehlikeli uyuşturuculardan kaçının. Alkol ve narkotik sizi büyük bir iktidarsızlık veya sertleşme sorunu riskiyle karşı karşıya bırakır.
  • Egzersiz yapın. Egzersiz yapmak genel sağlığınız için iyidir. Haftada üç kez, günde en az 30 dakika tempolu yürümeyi, koşmayı, bisiklete binmeyi veya yüzmeyi deneyin.
  • Besin takviyeleri alın. A Vitamini, B Vitamini kompleksi, C Vitamini, E Vitamini, Krom, Çinko ve L-arginin gibi bazı vitaminler ve mineraller genel penis sağlığını korumak için iyidir. Ginkgo biloba, Ginseng, Damiana, Sarsaparilla, Yabani yam, Saw palmetto, Dong quai, Gotu kola, Ortanca kökü ve Pygeum gibi bazı bitkilerin zayıf ereksiyonlar veya iktidarsızlık için özellikle yararlı olduğu bilinmektedir. Öncelikle mutlaka doktorunuza danışın.
  • Sağlığınızı canlandırın. Düzenli ereksiyon ve boşalma sağlayarak sağlıklı üreme sistemini ve prostat dolaşımını koruyun.
  • Üreme sisteminize yardımcı olun. Sperm hacmini arttırmanın birçok nedeni vardır. Bu nedenleri daha önce de tartışmıştık. Şimdi penisine yardım et! Yan etkileri olmadan sperm hacmini artırmanıza yardımcı olacak belirli ürünler vardır.

Doğurganlık Analizi Nedir?

Sperm ve doğurganlık analizi, erkek doğurganlığını tahmin etmek amacıyla bir erkek tarafından üretilen sperm örneğindeki sperm miktarının ve kalitesinin ölçülmesi ve değerlendirilmesi işlemidir.

Bu analiz genellikle bir erkeğin doğurgan olup olmadığını ve baba olup olamayacağını görmek için yapılır. İstatistiklere göre üreme sorunu yaşayan çiftlerin sorunlarının %30'undan fazlası erkeğin sperm veya sperm hesaplarının kalitesiyle bağlantılıdır. Sperm analizi aynı zamanda vazektomi ve reversal vazektomi gibi operasyonların etkinliğini kontrol etmek için de yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir.

Sperm analizi sırasında sıklıkla yapılan testler şunlardır:

  1. Sperm hacmi
  2. Sıvılaşma süresi (Bu test spermin sıvılaşmasının ne kadar zaman aldığını araştırmak için yapılır. Boşalma sonrasında kalın bir jel gibidir ve yaklaşık 20 dakika geçtikten sonra tekrar sıvı hale gelir.)
  3. Sperm hareketliliği (Alışılmış bir şekilde ileri doğru hareket eden sperm miktarının ölçülmesi işlemidir. Bu işlem sırasında sperm sayısı da hesaplanabilir ve buna hareketli yoğunluk adı verilir.)
  4. Sperm morfolojisi (Bu tür test, sperm miktarının uygun şekle sahip olduğunu belirlemek için yapılır.)
  5. pH seviyeleri (Bunlar spermin ne kadar asidik veya alkalin olduğunu belirlemeye yardımcı olur.)
  6. Beyaz kan hücresi sayısı
  7. Fruktoz düzeyi

Sperm hacmini artırmak, seminal hücre sayısını artırmak ve gücü artırmak için günlük yaşamınızda uygulayabileceğiniz 2 kolay ve tamamen normal teknik vardır. Öncelikle vücudunuzun yeterince nem aldığından emin olmalısınız.

Yeterli sıvı almayan vücut düzgün çalışamaz ve bu da sperm miktarının azalmasına yol açar. Ne kadar susuz kalırsanız o kadar az sperm üreteceksiniz. Susuz kalmak muhtemelen erkeğin sperm miktarının azalmasının bir nedeni olabilir. 8 bardak suyun size yardımcı olacağını unutmayın. Bu, vücudunuzun normal hacimde sperm üretmesi için yeterli olacak normdur.

Kaliteyi arttırmak ve sperm hacmini arttırmak için büyük bir yardımcı ve katkı olabilecek doğal haplar vardır. Bunun nedeni ise mineral ve şifalı bitkilerin yanı sıra sağlığınız ve özellikle sperminiz için çok önemli olan L-karnitin, L-arginin ve L-glisin gibi aminoasitleri de içermesidir.

Ancak etkileri yalnızca sperm sayısını artırmakla sınırlı değildir. Ayrıca penis dokularına giden kan dolaşımını artırarak daha güçlü ve daha uzun süreli ereksiyonların korunmasına da yardımcı olurlar.

 

Orta -yaşam krizi ve doğurganlık

Erkekler, 40 yaş ve sonrasında eski gençlik coşkularının ve açgözlü erkekliklerinin yavaş yavaş azaldığını fark ederler. Bu, erkeklerin saç dökülmesi, kemik kaybı, uykusuzluk veya diğer uyku sorunları ile hafıza ve hesaplama sorunları yaşadığı zamandır.

Genellikle kendilerini huysuz, yorgun ve daha az motive hissederler. Veya bazen bunlara terleme ve kızarma, kas kütlesi ve gücü kaybı, ağrılar, yağ artışı, cinsel performansta azalma veya sertleşme bozukluğu ve depresyon eşlik eder.

Orta yaşa ulaşan çoğu erkek temel olarak bunlardan birini veya tümünü değişen derecelerde deneyimleyecektir.

Testosteron cinsel dürtüyü korumaya, sperm hacmini, kasık ve vücut kıllarını, kasları ve kemikleri artırmaya yardımcı olan bir hormon olduğundan, andropozerkek yaşlandıkça yavaş yavaş ortaya çıkar.

Ancak bununla mücadele etmeyi ve andropozun neden olduğu semptomları hafifletmeyi ve hatta bunlardan kaçınmayı tercih edebilirsiniz. Optimum beslenme, düzenli egzersiz, stres yönetimi gibi yaşam tarzı yaklaşımlarını içeren bir stratejiniz olmalı ve ayrıca sigarayı bırakmayı da deneyebilirsiniz.

Şaşırtıcı sperm hacmi hapları, eşi benzeri olmayan bir cinsel performans artırıcıdır. Haplar yalnızca ihtiyaç duyduğunuzda ereksiyon olmanızı garanti etmekle kalmaz, aynı zamanda sperm hacminin artmasına da yardımcı olur. Ve yatakta daha iyi performans, bir ilişkideki pek çok güzel şeyin habercisidir; sevgi dolu bir partner ve evden duyulan o hoş duygu gibi. Sperm hacmini artırma makalemizde bu haplar hakkında daha fazla bilgi edinin.

Daha iyi erkek doğurganlığı için artan sperm hacmi

İnsan varlığının en büyük armağanlarından biri hayattır. Bu sözler artık eskimiş ama hâlâ geçerliliğini koruyor. Neredeyse görünmez olan tek bir küçük nesnenin nasıl bir hayat yaratabileceğini hayal edin. Bu her insana verilmiş mucizevi bir güç gibidir. Sorumluluğa bağlı bir güçtür. Dünyanın her yerinde her gün insanlar ölüyor, kadınlar doğum yapıyor. Ölü sayısı arttıkça nüfus da artıyor.

İnsanın dünyanın koruyucusu olarak yaratıldığı söylenir. Ancak soru şu ki, insanın koruyucusu kim olacak? Cevap basit ve basittir. Yaratılışlar arasında insan en üstün olanıdır. Dolayısıyla insan neslini yok etmenin, yalnızca kendileri dışında başka yolu yoktur. Kişinin kendini nasıl koruyacağını bilmesi önemlidir.

Erkekler Erkek Doğurganlığı sorunları yaşıyorlarsa endişelenmemelidir. Kısır olduklarını öğrendikten sonra işe yaramaz ve topal olma düşüncesine kapılmamalılar. Kısırlık, erkekliğin düşük olduğu anlamına gelmez. Her erkeğin var gücüyle yüzleşmesi gereken bir sağlık sorunudur. Bu durumun doğasını bilmek için bir erkeğin söz konusu erkek sağlık durumuna yol açan faktörleri tam olarak anlaması gerekir.

Boşalma, 2 ila 5 miligram arasında normal bir semen hacmi üretir. Bir boşalmada en az 40 milyon spermatozoa üretilmeli ve toplam sperm sayısının %75'i canlı olmalıdır. Yani ölü olan %25’lik kısım normal kabul ediliyor. Dolayısıyla bir erkeğin bebek oluşturabilmesi için toplam 40 milyon sperm üretmesi gerekmektedir. Sonuç olarak spermatozoa sayısının düşük olması, Erkek Doğurganlığı sorunlarına yol açar. Dolayısıyla erkek doğurganlığını artırmanız gerekiyorsa düşünmeniz gereken ilk şey sperm hacmini artırmak olmalıdır. .

Sperm kalitesini artırmak için 2 seçenek

Sperm kalitenizi artırmak, boşalma gücünüzü artırmak ve sperm üretimini artırmak istiyorsanız 2 basit ve doğal yöntemi deneyebilirsiniz. Kulağa sıradan gelse de asla unutmamanız gereken ilk şey, tüm vücudunuzun düzgün çalışması için gerekli olan yeterince tatlı su içmektir. Eğer dehidrasyon yaşıyorsanız vücut fonksiyonlarınız düzgün çalışmıyor demektir ve sperm sayınız da olumsuz etkilenecektir. Daha yüksek düzeyde hidrasyon daha fazla sperm anlamına gelir ve aynı şekilde düşük hidrasyon, daha fazla miktarda sperm elde etmenize izin vermez. Eğer bundan muzdarip olmak istemiyorsanız, günde yaklaşık sekiz bardak sıvı için. Bu sayede uygun miktarda sperm üretebileceksiniz.

Sperm hacmi için doğal haplar kullanırsanız sperm kalitenizin artmasına katkıda bulunabilirsiniz. Mükemmel sonuç ve iyi sperm sayısı için önemli olan amino asitlerin (L-arginin, L-karnitin, L-glisin) kombinasyonunun yanı sıra haplarda birçok faydalı bitki ve mineral bulunur. Buna ek olarak kan dolaşımını hızlandırarak ereksiyonu da iyileştirirler, dolayısıyla sizin için çifte fayda garanti edilir.

Erkek Kısırlığı: Tedavi Seçenekleri

Erkek kısırlığının tedavi edilip edilemeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz. Elbette olabilir. Aslında erkek kısırlığı vakalarının yüzde 50'sinden fazlası tedavi edilebilmektedir. İnfertilitenin değerlendirilmesinde, değerlendirme ve tedavide çiftin bir birim olarak ele alınması ve sorun ortaya çıkana kadar paralel bir araştırma yaklaşımıyla ilerlemek son derece önemlidir. Bir çift ne kadar uzun süre kısır kalırsa, etkili bir tedavi şansının o kadar kötü olduğu gösterilmiştir. Pek çok çift, yalnızca birkaç ay süren gebelik başarısızlığından sonra ciddi bir endişe ve kaygı yaşar.

Geleneksel yöntemlerle tedavi, çiftin normal cinsel ilişki yoluyla hamile kalmasına yardımcı olabilir. Bir erkeğin sperm üretimine yardımcı olmak, enfeksiyondan kurtulmak veya hormonal dengesizliği gidermek için alabileceği ilaçlar, antibiyotikler ve hormonlar vardır. Ayrıca boxer gibi bol giysiler giymeyi veya jakuzi, sauna ve uzun sıcak duşlardan uzak durmayı deneyebilirsiniz.

Diğer tedaviler de mevcuttur, ancak bunlar invazif veya çok pahalı olabilir. Buna in vitro fertilizasyon, suni tohumlama ve sperm donörünün kullanımı dahildir. İn vitro fertilizasyon, çiftin sperm ve yumurtasının laboratuvarda döllenmesini ve döllenen yumurtanın kadının rahmine yerleştirilmesini içerir. Öte yandan suni tohumlama, spermin toplanmasını ve gebe kalmayı kolaylaştırmak için onu fallop tüplerine veya kadın rahmine elle yerleştirmeyi içerir. Hiç sperm üretimi yoksa veya erkeğin sperminde başka işlevsel sorunlar varsa bunun yerine donör spermi alınabilir.

3. parti sperm donörlerine başvurmak istemiyorsanız sperm hacmini artırmaya yarayan takviyelere göz atın. Sperm hacmini artırarak, ereksiyonu ve performansı iyileştirerek hamile kalma şansını önemli ölçüde artırırlar.

Doğurganlık hapları

Erkeklerin doğurganlığı birçok farklı yolla sağlanabilir. Her vakaya bağlı olarak tedaviler ve önleyici tedbirler yaygın olarak mevcuttur. Proaktif bir yaşam tarzı ve doğurganlık haplarının (erkek doğurganlığını artıran haplar) veya tek başına penis büyütme haplarının kombinasyonu, şunlara bağlıdır: her bir vaka. Erektil disfonksiyon yaşama olasılığını azaltmak için hem psikolojik hem de fizyolojik yeterli ilgiye ihtiyaç vardır ve anahtar, her zaman mükemmel formda ve formda kalmaktır.

İyi bir sağlık durumu bugünlerde yetişkin erkekler arasında giderek artan bir endişe kaynağıdır. Doğurganlık hapları gibi ticari olarak satılan ürünler, ağırlık antrenmanı gibi hizmetler, spordan eğlenceye kadar çeşitli aktiviteler ve yaşam tarzı yönetimi giderek daha popüler hale geliyor. Formda kalmak ve cinsel üstünlüğü sürdürmek sadece bir moda değil, sürekli gelişen bir kültürdür. Kellik önleyici şampuanlar, yaşlanma karşıtı vücut ürünleri ve doğurganlık hapları artık tüm erkekler için tıraş kremleri kadar yaygın.

Erkekler için cinsel sağlıklarının sağlıklı olması, kariyerleri ve meslekleri kadar hatta daha da önemlidir. Sağlıklı bir cinsel yaşam, erkeklere toplumdaki değerli varlıklarını doğrulayan muazzam bir gurur ve güven verir. İyi bir ereksiyona sahip olmamak, erkeklerin kaçınmak için her şeyi yapacakları büyük bir kabustur. Kendisinin ve partnerinin cinsel ihtiyaçlarını karşılayamamak büyük bir tehdit ve hakarettir. Bundan kaçınmak için büyük çaba sarf ediliyor ve artık bununla mücadele etmek için çeşitli önlemler mevcut; tıbbi olarak denetlenen tedaviden doğurganlık haplarına kadar.

Doğurganlık hapları - özellikle sperm hacmini artıranlar - daha fazla cinsel gücü ve daha sert ereksiyonları destekler. Vücudun, özellikle de üreme fonksiyonlarının iyi ve aktif olmasına yardımcı olan, çoğunlukla bitkisel bileşenlerden oluşan organik malzemelerden yapılırlar. Bu haplar, erkeğin kendinden emin ve sağlam seks performansının temeli olan üreme sisteminin genel işleyişini geliştirir. Bu, daha uzun ve yoğun orgazmlara ulaşmanın ve sperm hacmini artırmanın harika bir yoludur!!

Doğurganlığı artıracak malzemeler

Artık doğurganlığı artırmak istediğinizde aramanız gereken içeriklere geri dönme zamanı geldi. İster inanın ister inanmayın, birçok insanın orgazmlarını iyileştirebileceklerine dair hiçbir fikri yok. Orgazmlarına doğanın verdiği bir şeymiş gibi davranırlar. Bu doğru değil. Temel amacı sperm hacmini artırarak ve doğurganlığı artırarak anında ereksiyon ve daha uzun orgazm elde etmemize yardımcı olmak olan ürünler var. Ve tüm bunlar doğal malzemelerin yardımıyla yapılabilir.

Müşteriler her zaman paralarının karşılığını en iyi şekilde almakla ilgilenirler. İşe yaramayan ya da sağlıklarına zarar verebilecek ürünleri satın almak istemiyorlar. Bu ihtiyacın farkındayız ve mümkün olan en iyi içerik karışımını sunmaya ve sorunlarınıza yeni doğal çözümler araştırmaya devam etmeye çalışıyoruz.

Sperm üretimi için malzemeler

Önerilen bileşenlerin ilk grubu, bir bütün olarak sistem üzerinde etkili olanlardan oluşur. Bu listedeki olası birkaç içerik şunlardır:

  1. Maca Efsanevi Güney Amerika bitkisinin libidoyu, gücü ve enerjiyi arttırdığı kanıtlanmıştır.
  2. Çinko - Çinko, üreme organlarının gelişmesinden ve düzgün işleyişinden ve prostat bezinin normal işleyişinden sorumlu bir mineraldir.
  3. Hawthorne - tüm kardiyovasküler sistemin sağlığını destekleyen güçlü antioksidanlar ve doğal biyoflavonoidler içerir. Bu bitki, vücuttaki kolesterol ve yağ birikintilerini yavaşça parçalamanın yanı sıra hem yüksek hem de düşük tansiyonu düzenlemeye yardımcı olabilir.
  4. Avena sativa özü - Avena sativa, geleneksel olarak gücü, zihni, ruhu ve bedeni artırmak için kullanılan bir botanik özüttür. Avena sativa'nın - yaygın adı yabani yulaf samanı - uyarıcı etkilerine ilişkin referanslar, Alman Farmakopesinde 200 yıl öncesine kadar bulunmuştur. İnsan Cinselliği İleri Araştırma Enstitüsü'ndeki modern araştırmalar, avena sativa'nın cinsel uyarılmaya yardımcı olduğunu göstermiştir.
  5. Ling Zhi, antialerjik, antiinflamatuar, antibakteriyel ve antioksidan etkileriyle bilinen bir Asya bitkisidir. Aynı zamanda canlılık ve enerji hissini de arttırır. Aynı şey, vücut ağırlığının dengelenmesine ve sağlıklı bir uykunun desteklenmesine yardımcı olan Tian Men Dong için de söylenebilir.
  6. Fucus Vesiculosus tiroid bezinin fonksiyonlarını dengeler ve enerji seviyelerini artırır.

Daha sonra testosteron seviyelerini artıran maddeler var.

Testosteron üretimi için malzemeler

İkinci bileşen grubu vücutta testosteron üretimini uyaran doğal maddelerden oluşur. her seks seansında mevcut sperm miktarını artırmak için.

  1. Bu bileşenlerin başında Çinko Oksit gelir. Çinko, spermin kalitesinde ve hareketliliğinde çok önemli bir rol oynamasıyla ünlüdür. Daha az bilinen ancak bir o kadar önemli işlevleri arasında testosteronun metabolize edilmesi ve doğurganlığın ve cinsel gücün korunması yer alır. Testosteron sentezine yardımcı olarak sperm sayısını ve sperm hareketliliğini %80 ila %200 oranında arttırdığı gösterilmiştir.
  2. İsveç çiçeği - Bitki krallığının erkek hücresi olan polen, ekstra canlılık, canlılık ve erkeklik açısından haklı bir üne sahiptir. Seks hormonlarının öncüsü olan tüm biyolojik faktörleri ve sağlıklı üreme sistemleri için gerekli olan mikro besinleri sağlar.
  3. Başka bir testosteron güçlendirici, kabuğu kalbi ve karaciğeri belirli toksinlerden korumak için de kullanılan bir Asya bitkisi olan Dong Chong Xia Cao'dur.
  4. Üçüncü grup, kan damarlarını açarak ve vücutta, özellikle kasık bölgesinde kan akışını düzenleyerek kaya gibi sert ereksiyonlar elde etmenize yardımcı olan bileşenlerden oluşur. Ereksiyon sadece kanın penise akması olduğundan, kan akışının her türlü ereksiyon için neden son derece önemli olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Ayrıca büyük boy bir ereksiyonun daha iyi bir kan akışı ve sağlıklı bir kardiyovasküler sistem gerektirdiğini de görebilirsiniz.
  5. Drilizen ve Hong Hua Fen atardamarları açıp kan akışını teşvik ederken aynı zamanda 4', 5, 7- Trihidroksiflavon ve San Guo Mu.
  6. Muira puama - Aynı zamanda murapuama olarak da adlandırılan bu Brezilya bitkisi Muira puama, çoğunlukla erektil disfonksiyon ve libidoyu artırmada etkili yardımı ve afrodizyak olarak bilinir - ancak aynı zamanda mükemmel bir toniktir. genel refahı ve zihinsel yorgunluğu artırır.
  7. Çam kabuğu ekstresi - Çam kabuğu ekstresi, erkeklerin cinsel tepkisinde yer alan bir kimyasal olan nitrik oksitin vücutta üretimini artırabilir ve aynı zamanda erektil disfonksiyonun tedavisinde de faydalı olabilir.

Kapsamlı araştırmalar bizi bu bileşenlere yönlendirirken, saatlerce süren testler de en iyi sonuçları elde etmek için doğru karışımı belirlememize olanak sağladı. Daha uzun ve daha sert ereksiyonlar partnerinizin yüzünde büyük bir gülümsemeye neden olurken, siz de doğurganlığı artırabilir ve seksten her zamankinden daha fazla keyif alabilirsiniz. Maddi ve sağlık açısından herhangi bir risk söz konusu değildir. Yukarıdaki listeden görebileceğiniz gibi tüm içerikler tamamen güvenlidir.

Erkek doğurganlığını ve gücünü artırır

Kadınların kendilerine cinsel zevk vermeye gücü yetmeyen bir erkekle yaşamak istemedikleri durumlar hayatımızda sıklıkla karşımıza çıkıyor. Güvenlik yeterli değildir; partnerimizin de bizimle cinsel açıdan eşleşmesini isteriz. Kadınların, kendilerini arzuyla yakabilecek, hayal güçlerini harekete geçirebilecek erkeklerle birlikte kalma olasılıkları daha yüksektir. Erkeklerin bir kadına olan ilgisinin ana yönlerinden biri de onların Erkek Potansiyeli ve erkeksi yetenekleridir.

Bu nedenle pek çok erkek, erkek gücünü artırmaya yardımcı olacak bir besin takviyesi veya vitamin kompleksi arayışında değil. Ancak sperm hacmini artırmak için kullanabileceğiniz yalnızca besin takviyeleri yoktur. Başka yollar ve araçlar da var. İlk olarak, özellikle çok çalışıyorsanız veya yorucu bir yaşam tarzı sürdürüyorsanız, organizmanıza sizin için gerekli olan ekstra besinleri sağlayacak çoklu vitaminleri düşünün.

Her gün bol miktarda temiz su içmelisiniz. Fiziksel antrenmanlar da düzenli olması durumunda size yardımcı olabilir. Diyetinizi çok dikkatli düşünün. Burger ve diğer fast food yiyeceklerinin miktarını azaltmaya çalışın, ancak taze ve doğal ürünlerin miktarını artırın. Sperm sayısını, meni miktarını ve libidoyu genel olarak olumsuz etkileyen sigara içme alışkanlığınızı düzenlemeye çalışın. Aynı şeyi alkol için de söyleyebiliriz. Normal oranlarda içirin. Yeterince dinlenmeniz ve rahatlamanız çok önemlidir. İhtiyacınız kadar uyuyun. Ve düzenli seks zorunlu bir bileşendir. İyi seksin tadını çıkarın; hormon düzeyiniz iyi durumda olmanıza yardımcı olacaktır.

Erkek gücünü artıran mevcut çeşitli yöntemler arasında doğal takviyelerin etkili olduğu kanıtlanmıştır. Herhangi bir yolu seçebilirsiniz. Ancak öyle ya da böyle karar vermeden önce doktora danışmalısınız. Bu nedenle, erkeklik potansiyelinizi artırmanız gerektiğinin farkına varırsanız, ilk adımı atma ve size en uygun yöntemi seçme cesaretini gösterin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Akne Nedir? Akne, Sivilce ve Siyah Noktalara Kapsamlı Bir Bakış: Belirtiler, Nedenleri, Tedavi Seçenekleri.

Sivilceyle ilgili bunca konuşmanın ardından, durumu biraz tanımlamaya çalışsak iyi olur. Akne, yüzde, boyunda, omuzlarda, göğüste, sırtta, üst kollarda ve üst bacaklarda görülebilen sebum (beyaz nokta ve siyah nokta olarak da bilinir), sivilce, nodül veya kistlerle tıkanmış gözenekler için yaygın olarak kullanılan addır. Çoğu genç ve çok sayıda yetişkin, az ya da çok uzun süreler boyunca sivilceden muzdariptir. Bu durum herhangi bir yaş grubu, ırk veya cinsiyetle sınırlı değildir. Dünya çapında yüz milyonlarca insanı etkiliyor. Sivilcelerle ilgili en büyük sorunlar, sivilcelerin hoş olmayan görünümü ve geride bırakabilecekleri yara izleridir. Sivilce Türleri Her ne kadar Sivilceler, sivilcelerin açık ara en yaygın şeklidir ve çoğu insanın karşılaşabileceği veya muzdarip olabileceği bir türdür; başka biçimlerin de olduğunu bilmelisiniz. En basit şekli, lezyonların en basiti olan sadece komedonların bulunduğu akne vulgaris'tir. Lezyonlar sivilceden etkilenen küçük cilt lekeler

Meme Büyütme Ameliyatıyla İlişkili Riskler: Önce Güvenlik!

Birçok kadın göğüslerini büyütmek ister. Cevap silikon jel yerleştirilmesinde veya göğüs implantlarıyla büyütmede ( meme ameliyatı ) bulunabilir. Anestezinin ne tür güvensiz sonuçlara yol açabileceğini herkes bilir. Ayrıca birçok bayan şiddetli ağrılar yaşayabilir ve uzun bir iyileşme süresine ihtiyaç duyabilir, bu da onların iş ve aile hayatlarına tam anlamıyla dahil olamayacakları anlamına gelir. Cerrahi işlem sonrasında göğüsler çok ağrılı ve hassas olduğundan hastaların ağrıyı hafifletmek için tablet almaları gerekir. Bu, ameliyat yoluyla meme büyütme sürecinin tamamının inanılmaz derecede pahalı ve riskli olduğu anlamına gelir. Kimyasal ve hormon almanın sonuçları düşünülmeden enjeksiyon, jel, ilaç ve krem ​​gibi seçenekler yapılabilir. Doğal olmayan bu çözümlerden uzak durmaya çalışın. Göğüs büyütme ameliyatı tam olarak nedir ve ilişkili risklerden nasıl kaçınılır? Meme Büyütme Ameliyatından Önce Göğüs ameliyatı yapmayı düşünüyorsanız, göğüs büyütme operasyonunuzun ayrıntıların

Kadın Libidosunun Sırlarını Çözmek: Kadın Cinsel Sağlığına İlişkin Kapsamlı Bir Kılavuz

Pek çok kadın cinsel hayatında sorunlar yaşıyor ve çözüm arıyor. Sorun şu ki erkek geliştirme ürünlerini kolaylıkla bulabilirsiniz: iyi bilinen Viagra'dan tüm o bitkisel hap ve kremlere kadar. Bu seçenekler kadınların cinsel dürtüsünü artırsa da, erkekler için tasarlanmış ve formüle edilmişlerdir ve muhtemelen yan etkilere neden olabilirler. Kadın libidosunun ardındaki hikaye Cinsel ilişkiyle ilgili sorunlar sıklıkla erkeklerin gözünü korkutur çünkü onlarla nasıl başa çıkacaklarını ve durumu nasıl düzelteceklerini bilmiyorlar. Farklı ilaç şirketleri, cinsel ilişkileriyle meşgul olan erkeklere erkeklik geliştirme hapları sunarak bu fikirden bariz bir şekilde faydalanıyor. Ancak libido düşüklüğü şikayetleri özellikle 40'lı yaşlardaki kadınlarda da görülebilmektedir. Bu durum çoğu durumda dişiler orgazma ulaşmadan önce ilginin ve/veya enerjinin hızlı kaybıyla ifade edilir. Bu sorun bayanları rahatsız eder ve giderek ilişkilerin uyumunu tehdit eden bir faktöre dönüşür. Çoğu