Ana içeriğe atla

Erkeklerde Düşük Sperm Hacmi, Zayıf Boşalma ve Düşük Doğurganlığın Nedenlerini Ortaya Çıkarmak

Blogumuzun asıl sorusuna dönelim. Sperm nedir? Nereden geliyor?

Testisleriniz (testisleriniz) tarafından her gün milyonlarca sperm üretilmektedir. Sperm hücreleri, kaçınılmaz olarak olgunlaşmasına yol açan doğal hücre bölünmesine uğrar. Boşalma sırasında sperm, fruktoz, seminal sıvılar ve diğer kimyasalların salgılandığı erkeğin vas deferens'ine pompalanır. Sperminiz artı diğer sıvılar idrar yolundan geçerek mesanenizden hızla geçerek penisinizden dışarı çıkar.

Bu aynı zamanda sperm hacmini artırırsanız penisinizden daha fazla sperm çıkacağı gerçeğini de kanıtlar. Bu, daha zevkli kasılmalar, daha güçlü ve daha büyük orgazm anlamına gelir.

Spermin kadının rahim ağzına girebilmesi için ereksiyon, orgazm ve boşalma deneyimlemeniz gerekir. Ereksiyon, penisiniz uyarıldığında veya erotik bir düşünceye kapıldığınızda gerçekleşir. Penisteki erektil doku odacıklarına ani bir kan akışı olur. Bu da penisi tıkayarak sertleşmesine, büyümesine ve yükselmesine neden olur.

Sürekli uyarımla orgazm ve boşalma meydana gelir. Cinsel doruk olarak bilinen orgazm, boşalmaya eşlik eden zevkli bir duygusal veya psikolojik tepkidir. Orgazmın iki aşaması vardır: Boşalmanın kaçınılmazlığı olarak adlandırılan ilk aşama, boşalmadan iki ila dört saniye önce gerçekleşir.

Bu kritik anlarda “gelmek” üzere olduğunuzun ve bunu kontrol etmek için hiçbir şey yapamadığınızın farkında olabilirsiniz. Seminal kesecikleriniz ve prostat beziniz zonklamaya başlar. Orgazmın ikinci aşaması, istemsiz olarak spermi sarsıcı dalgalanmalarla boşalttığınızda gerçekleşir. Ortalama olarak, 40 ila 150 milyon sperm içeren bir çay kaşığı (2-15 mililitre) sperm itilir! "İlk fışkırtma" tipik olarak en fazla sperm miktarını içerir.

Sonrasında bir daha orgazm yaşayamayacağınız bir iyileşme döneminden geçersiniz. Bu birkaç dakika sürebilir, bazen saatlerce sürebilir.

Bu kısa mesajdan da anlaşılacağı üzere sperm, seksin ve orgazmın çok önemli bir unsurudur. Sperm hacmini artırırsanız doğurganlığınızı artırabilir, orgazmınızın gücünü artırabilir ve hatta partnerinizin seksten daha fazla keyif almasına yardımcı olabilirsiniz. Sperm hacmini artırmak için başka bir neden, değil mi?

Düşük sperm hacmi ve zayıf boşalma

Bir erkek ne zaman hacmi ve gücü konusunda endişelenmeli? Bazen ejakülat hacmindeki dramatik bir azalma, boşalma kanallarından birinin tıkandığını gösterebilir. Kanal tıkanıklığı tanısı prostat ultrasonu ile konur. Hacmin azalmasının diğer olası nedenleri arasında retrograd ejakülasyon veya prostatın uzun süreli enfeksiyonu (kronik prostatit) yer alır.

Azalan meni hacmi yaşlanmanın normal bir parçası olabilir ve mutlaka doğurganlığın azalmasıyla sonuçlanmayabilir. Ejakülatın miktarı, görünümü ve dokusu hakkında endişeler varsa, uzman bir doktor tarafından meni testi yapılması önerilebilir.

Standart semen analizi semen hacmini ve pH'ını ölçer, kalıntı ve aglütinasyonu mikroskobik olarak analiz eder, sperm konsantrasyonunu ve morfolojisini değerlendirir, sperm lökositlerini sayar ve olgunlaşmamış germ hücrelerini tanımlar. Genellikle bu, iki ila yedi günlük cinsel perhizden sonra, doktor muayenehanesinde alınan meni örneği üzerinde gerçekleştirilir.

Doktor muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu, bel soğukluğu ve klamidyayı dışlamak için testler de yapmak isteyecektir. Çoğu durumda, meni analizi teknik olarak "normal" aralıkta sonuçlar verir, ancak erkekler yine de orgazmın kasılma gücünden, ejakülatlarının hacminden ve görünümünden ve doğurganlıklarından memnun kalmayabilirler. Onlar ve daha yüksek meni hacminin sağladığı ekstra güven ve hazzı deneyimlemek isteyen erkekler için, sorunu bütünsel olarak ele alan ve sperm hacmini yan etki olmaksızın artıran mükemmel doğal preparatlar vardır.

Sperm Analizi

Sperm analizi, kişinin ürettiği sperm miktarının değerlendirilerek kalitesinin belirlendiği süreçtir. Genellikle kısırlıktan muzdarip tüm erkeklere sperm analizi atanır. Bebek sahibi olmak isteyen ancak burada sorunla karşılaşan çiftler doktora başvuruyor. Sperm analizi ilk yapılması gereken işlerden biridir çünkü çiftlerin yüzde otuzu düşük sperm kalitesi nedeniyle kısırdır. Sperm analizi aynı zamanda vazektomi ve reversal vazektomi gibi operasyonların etkinliğini kontrol etmek için de yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir.

Sperm analizi yaptıracaksanız bazı özel hazırlıklar yapmanız gerekir. Öncelikle analiz gününden önceki 2 ila 5 gün arasında cinsel aktivite (boşalma ile biten) yapmamanız gerekir. Bunu yaparken sperm hacminin mümkün olan en yüksek miktarlarda olacağından emin olabilirsiniz, bu da değerlendirmenin etkinliğini ve güvenilirliğini garanti eder. Sperm hacminiz tam bir sperm analizi için yeterli değilse hacim hapları kullanarak sperm hacmini artırmayı da deneyebilirsiniz.

Ayrıca sperm analizini yapmadan 1-2 hafta önce cinsel olarak aktif olmanız gerekir çünkü uzun süreli yoksunluk spermlerin hareketsiz kalmasına neden olabilir. Ayrıca testten birkaç gün önce alkol almaktan kaçınmanız ve herhangi bir ilaç kullanıyorsanız doktorunuza bildirmeniz de tavsiye edilir.

Sperm analizinin yapılabilmesi için sperm örneğinizin alınması gerekmektedir. Testin yapılacağı klinik veya hastane banyosunda veya evinizin mahremiyetinde küçük bir numune kabına boşaltabilirsiniz. Numune almanın en yaygın yolu, küçük numune kabına mastürbasyon yapmaktır. Ancak bunu seks sonrasında da sperminizi prezervatiften toplayarak (sızmasını veya kırılmasını önlemek için özel bir kaba koyabilirsiniz) veya seks sırasında numune kabına boşaltarak da yapabilirsiniz.

Sperm hacmi neden önemlidir?

Erkekler genellikle yatakta performanslarını artırmak, daha uzun orgazmlara ulaşmak ve sevgililerini tatmin etmek için sperm hacmini artırır. Ancak bu şu soruyu gündeme getiriyor: Kadınlar çok miktarda spermden hoşlanır mı?

Cevap... Evet, seviyorlar. Güzellik ve cinsel çekiciliğe ilişkin standartlar herhangi bir seks uzmanı tarafından icat edilmemiştir. Bunlar genlerimizin derinliklerine kodlanmıştır ve bazı şeyleri sevsek de sevmesek de çok az seçeneğimiz vardır. Çoğu kadın kendine güvenen ve tutkulu erkeklerden hoşlanır. Tıpkı penis büyütme, kıllı bir göğüs veya kalın bir ses fikri gibi, kadınlar da en iyi erkek envanterinin bir parçası olarak büyük miktardaki boşalmayı görün.

Kadınların beyinlerinin rasyonel seviyesinde daha büyük bir yükü dağınık veya iğrenç olarak görmeleri gerçekten önemli değil. Hala içten içe seviyorlar çünkü zihinlerinin en temel kısmındaki düğmelere basıyor. Tıpkı dünyayı kasıp kavuran tüm moda trendlerine rağmen erkeklerin hala büyük göğüslere aşık olması gibi.

Bu da bizi bir sonraki mantıksal soruya getiriyor: Eğer yüküm küçükse, onu nasıl büyütebilirim. Hanımlarınızın mutluluğu tehlikede olduğundan size hızlı bir cevap vereceğim. Yapmanız gereken, birçok erkeğin sperm hacmini artırmasına yardımcı olan Müsli ve Reishi Mantarları gibi harika şifalı bitkilerden bazılarını elinize almaktır. İnsanoğlunun bildiği ereksiyon güçlendirici bitkilerin çoğunu içeren bir ürünü tercih edebilirsiniz. Ereksiyon almanıza ve sperm hacmini artırmanıza yardımcı olmak için çalışırlar. Sperm hacminde yüzde 500'e varan oranlarda artış olduğu bildirilen bu ürünler, ortalama kalabalığın dışına çıkıp zirveye yaklaşmak isteyen erkekler için mükemmel araçlardır.

Sperm hacmi ve sevişme

Sevişme evliliğin en önemli yönlerinden biridir çünkü bu, bir erkek ve bir kadının birbirlerine karşı en samimi sevgi biçimlerini ifade edebildikleri yerdir. Her ne kadar fiziksel çekim ve zevk seks için hayati öneme sahip olsa da, bu aktivite bir çiftin ilişkisini onaylayıp derinleştirerek fiziksel birlikteliğin ötesine geçer. Bu nedenle yatakta birbirlerinin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için hem erkeğin hem de kadının üzerlerine düşeni yapması çok önemlidir.

Ne yazık ki, bazıları erkeğin cinsel sağlığıyla ilgili sorunlarla bağlantılı olan çeşitli nedenlerden dolayı tüm çiftler iyi seksten keyif alamıyor. Seksin erkekler için değeri göz önüne alındığında, dünyada neden bu kadar çok penis büyütme hapının satıldığı şaşırtıcı değil. bugün pazar. Bu ilaçlar sadece erkeklerin üreme sağlığını ve cinsel yaşamını iyileştirmekle kalmıyor, aynı zamanda erkekleri yatakta iyi performans gösterememenin getirdiği hayal kırıklığı ve utançtan da kurtarıyor.

Pek çok ilaç üreticisi ve distribütörünün odak noktası sertleşme bozukluğu ve penis büyütme tedavisi olsa da, artık sperm sorununu ele alan ve sperm hacmini artırmaya yardımcı olan hapları pazarlayan şirketler de var.

Orgazm, sevişmenin hayati bir yönüdür ve erkekler arasında sıklıkla endişelere neden olur. Bazı erkekler çok erken doruğa ulaştıkları veya hiç gelemedikleri için hayal kırıklığına uğrarken, bazıları da sperm hacminden memnun değil. Erkekler, modern takviyeleri kullanarak erkek üreme sağlığındaki bu kusuru düzeltebilse de, çok dikkatli olmalı ve yan etkisi olmayan doktor tavsiyesi olan hapları seçmelisiniz.

Düşük sperm hacmi ve zayıf boşalmanın nedenleri: sigara ve alkol

- Burlington, Massachusetts'teki Lahey Hitchcock Tıp Merkezi Endokrinoloji Bölümü tarafından yürütülen bir araştırmaya göre, sigara içmek uyku sırasında meydana gelen spontan ereksiyonların sayısında önemli bir düşüş.

-Bu ereksiyonlar iyi bir kan akışının ve sağlıklı bir cinsel yaşamın işaretlerinden biridir. Sıklıklarında veya yoğunluklarında bir azalma, erektil disfonksiyonun yakında olduğunun kesin bir işaretidir. Çalışma aynı zamanda 24 saat kadar kısa bir süre boyunca sigara içmemenin spontan ereksiyon kalitesinde dramatik bir artışa yol açtığını da göstermiştir. Sigara içmek aynı zamanda akciğer kanseri de dahil olmak üzere birçok başka sorunun da köküdür.

- Almanya'nın Lübeck Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü, ağır içki içenlerin ara sıra içenlere göre erektil disfonksiyondan daha sık muzdarip olduğunu kanıtlayan bir çalışma yayınladı.

- Alkol hoş bir rahatlama durumu yaratma eğilimindedir ve genellikle libido üzerinde olumlu bir etkiye sahip olduğu düşünülür. Ancak alkol bir baskılayıcıdır ve libido üzerinde büyük bir olumsuz etkiye sahiptir. Ayrıca erkeklerin ereksiyona ulaşmasını ve sürdürmesini zorlaştırır.

- Kaliforniya Üniversitesi tarafından yönetilen ve işletilen Lawrence Livermore Ulusal Laboratuvarı, sigara içmenin gençler arasındaki etkilerine ilişkin kendi araştırmasını yürütmüştür. Çalışma, sigara içmenin sperm hacmi üzerinde feci bir etkisi olduğunu ortaya çıkardı.

- Bu, aşırı sigara içen gençlerin çocuk sahibi olma şanslarını tehlikeye attığı ve ayrıca anne veya babadan aldıkları DNA hasarı nedeniyle çeşitli genetik sorunlardan muzdarip çocuk sahibi olma riskinin arttığı anlamına geliyor.

- İsviçre'deki Bern Üniversitesi, kendi araştırmasının sonuçlarını açıklayarak bu bulguyu destekledi. İsviçre'de yapılan istatistiksel analiz, sigara içenlerde sigara içmeyenlere kıyasla önemli ölçüde daha düşük sperm kalitesini ortaya çıkardı. Sperm konsantrasyonu da güçlü bir şekilde etkilenmiştir.

Düşük sperm hacmi ve zayıf boşalmanın nedenleri: Diyet ve beslenme

Çoğu insanın günlük rutinlerinde gözden kaçırdığı şeylerden biri, yemeğin damak tadınızı gıdıklayacak ve midenizi dolduracak bir şeyden daha fazlası olduğudur. Gıda aynı zamanda vücudunuzun düzgün çalışması için gerekli olan bir dizi madde için de günlük kaynağınızdır.

Diyetinize en önemli katkı çinkodur. Bu metal, antioksidanların etkisine yardımcı olarak ve dolayısıyla yaşlanma sürecini yavaşlatarak insan vücudunda çok önemli bir rol oynar. Aynı zamanda sperm hücrelerindeki DNA'nın stabilize edilmesine de hizmet ederek genetik materyalin güçlü ve sağlıklı bir şekilde iletilmesini sağlar. Vücut daha az sperm üretme eğiliminde olduğundan ve sperm hücreleri artık tam yolculuğu gerçekleştirecek kadar güçlü olmadığından, günlük beslenmede çinko eksikliğinin erkeklerde doğurganlığı azaltabileceğini pek çok kişi bilmiyor.

Diyetinizdeki en iyi çinko kaynağı istiridyedir. Ancak istiridyeler, ağır metaller ve kimyasallarla giderek daha fazla kirlenen denizlerin dibinde beslenirler. Diğer iyi çinko kaynakları domuz eti, sığır eti ve kümes hayvanları gibi hayvansal proteinlerdir. Vücut çinkoyu bu kaynaktan çok daha kolay emdiği için aslında günlük çinko dozunu almanın en iyi yolu ettir. Ayrıca tahıllarda ve tam tahıllı ekmeklerde bulunan diğer maddelerin de çinko emilimini azalttığı bilinmektedir.

Diğer iyi çinko kaynakları fasulye, fındık, kabak çekirdeği ve ayçiçeği çekirdeğidir. Bu besinlere mümkün olduğunca sık beslenmenizde yer vermeye çalışmalısınız. Ancak çok fazla çinkonun vücudunuz için iyi olmadığını bilmelisiniz çünkü demir ve bakır gibi diğer önemli metallerin emilimini azaltır.

Düşük sperm hacmi ve zayıf boşalmanın nedenleri: Hormonlar

Modern insanların en endişe verici eğilimlerinden biri, antropoz. Andropoz, genellikle 40 ila 55 yaş arasındaki erkekleri etkileyen kadın menopozunun erkekteki karşılığıdır. Bundan sadece 100 yıl önce andropoz 50'li yıllara kadar başlamamıştı ancak içinde yaşadığımız sanayileşmiş toplum, andropozu erkeklerin tetiklediği bir duruma dönüştürdü. Andropozun işareti olan vücut tarafından üretilen testosteron hacmindeki ani düşüş artık doğanın bir süreci değil, 40'lı yaşların başlarında çok çeşitli kimyasalların sürekli varlığıyla başlayabilir. Bu kimyasallar erkek vücudunda sentetik östrojen görevi görerek fiziksel ve psikolojik düzeyde bazı değişikliklere neden olur.

Andropozla birlikte gelen semptomlar şunlardır: Prostat problemleri, ruh hali değişimleri ve depresyon, iktidarsızlık, düşük cinsel istek ve düşük sperm sayısı, kilo alımı, düşük kan şekeri veya diyabet, kuru cilt, kemik kaybı, yorgunluk, anksiyete, düşük çinko emilimi. kalp krizi ve su tutulumu ihtimalinin artması. Ksenoöstrojenlerin varlığı (östrojene benzer, ancak vücutta üretilmezler) doğal hormonal dengeyi bozar ve andropozun erken başlamasına yol açar. Bu ksenoöstrojenler, modern yaşamın farklı ürünlerine sürekli maruz kalmamızın sonucudur. Ksenoöstrojen kaynaklarının kısa bir listesi şunları içerir:
  • Pestisitler
  • Herbisitler
  • Plastik ambalajlar
  • Plastik içme şişeleri
  • Et Hormon açısından zengin besinlerle beslenen hayvanlardan
  • Deterjanlar
  • Kirlilik
Mesleki Araştırmalar Merkezi'nden Doktor Allan Lieberman

Düşen cinsel dürtüye olası bir cevap Çinkodur. Çinko, prostatın, testislerin, bağışıklık sisteminin sağlıklı işleyişi, yara iyileşmesi için hayati öneme sahiptir ve yaklaşık 300 enzimin bir parçasıdır. Mükemmel bir çinko kaynağı oldukları için sperm hacmini ve genel libidoyu artırabilen tamamen doğal bitkisel haplar vardır. Artık seks için eskisi kadar istekli olmadığınızı düşünüyorsanız veya doktorunuz size sperm sayınızın normalden düşük olduğunu söylediyse, bunları denemelisiniz. Sağlıksız yaşam tarzı seçimlerinden kurtulmak, egzersiz yapmak ve meni artırıcı bu hapların birleşimi, seks ihtiyacını ve cinsel tatminin getirdiği tüm zevki geri getirmek için yeterli olmalıdır.

Düşük sperm hacmi ve zayıf boşalmanın nedenleri: Obezite

Obezitenin sanayileşmiş dünyada yayılması ve bu büyüyen soruna ilişkin bir dizi uyarının yapılmasıyla birlikte Dünyanın geri kalanından obezitenin milyonlarca yaşamı nasıl etkileyeceğine dair birçok soru ortaya çıktı. Böyle bir soru bu makalenin başlığıdır. Obezitenin sperm kalitesi üzerinde doğrudan bir etkisi olup olmadığını belirlemek için henüz hiçbir çalışma yapılmadı ancak bilim, obezite ile cinsiyet ve sperm kalitesindeki azalma arasında birçok dolaylı bağlantı olduğunu zaten tespit etti.

Gerçek olarak bildiğimiz şey, aşırı kilolu ve obez insanların, mümkün olduğunca çabayı azaltma eğiliminde olduklarıdır. Düzenli eforun vücut tarafından testosteron salgılanması açısından çok önemli olması nedeniyle bunun seks üzerinde büyük bir etkisi vardır. Testosteron spermin kalitesini düzenlemez ancak cinsel dürtüyü, erkek libidoyu ve spermatogenik dokunun büyümesini etkiler. testisler. Sperm üretimini gerçekleştiren de bu dokudur. Efordan kaçınma eğiliminde olan her "kanepe patatesi" insanının başına gelmesi kaçınılmaz olan normal testosteron seviyesindeki bir düşüş, libidoda bir düşüşe yol açar. Birey artık sekse eskisi kadar ilgi duymamakta ve bundan eskisi kadar zevk alamamaktadır. Östrojen hormonunun etkilerini taklit eden maddelere sık maruz kalmayla birleştiğinde düşük testosteron seviyesi penis ve testislerin küçülmesine neden olabilir.

Üstelik fazla kilolu veya obez kişiler, çinko açısından zengin gıdaları dışarıda bırakan dengesiz beslenmeye sahip olabilirler. Çinko, insan vücuduna gıda yoluyla giren en önemli minerallerden biridir. İstiridye, fasulye, fındık ve tohumlarda bulunur. Çinkonun yetersiz alımından veya emiliminden kaynaklanan çinko eksikliği, saç dökülmesi ile kendini gösterir. cilt lezyonları ve vücut dokularının israfı. Çinkonun sperm üretimi ve spermin kalitesini ve hareketliliğini korumak için çok önemli olduğu, sperm hacmini artırmaya yardımcı olduğu kanıtlanmıştır. Yeterli çinko olmazsa sperm kalitesi düşer.

Düşük sperm hacmi ve zayıf boşalmanın nedenleri: Cinsel Performans Kaygısı

İyi seks vücut ve kişinin sağlığı için iyidir, fazlası seksle ilgili hastalıklara ve hatta seks bağımlılığına neden olabilir. Bazen bu bağımlılık, kişinin partneriyle veya diğer insanlarla sık sık seks yapmasına yol açan iyi Cinsel Performans nedeniyle başlar. Sonuç olarak, o kişi biriyle seks yapmadan bir gün bile dayanamaz, hatta bunun için fahişelere para bile ödeyemez. Yabancılarla seks kişinin vücudunda HIV veya STD'nin gelişmesini tetikleyebilir.

Seks Bağımlılığı, insanların yaşamdaki sorunları ve stresleri için seksi bir çıkış yolu olarak kullanmalarından kaynaklanmaktadır. Duygusal ve zihinsel olarak tükenmiş olduklarından, cinsel performansı cinsel performans yoluyla zevk ve iyi bir his kazanmak için kullanırlar. Her gün, bir gün hayatta kalabilmek için bunu yapmaya devam ediyorlar. Sekse bağımlı hale geldikleri için cinsel dürtülerini kontrol etmekte zorlanırlar. Buna göre mastürbasyon, erkeğin zevk ve rahatlık elde etmek için nesnelere bağımlı hale geldiği seks bağımlılığının bir biçimidir. Bazen mastürbasyon yapan insanlar gerçek insanlarla seks yapmak istemezler. Fantezilerinin nesnesinin cinsel açıdan tatmin edici olduğunu iddia ederek şehvet ve hayal dünyalarında kalmayı tercih ederler. Seks bağımlılığı ağır bir bağımlılık türü olsa da tedavi edilebilir bir durumdur ve kişinin cinsel sorunlarının açıkça konuşulabileceği tedavi merkezlerine gidilerek tedavi edilebilir. Bu sayede kişi iyileşecek ve sekse ihtiyaç duymadan bir hayat yaşamaya başlayacaktır.

Birinin başına gelebilecek en üzücü şeylerden biri seksin eskisi kadar iyi olmadığını öğrenmek olabilir. Örneğin ereksiyon olamamanız, penis boyutunda sorunlar olması veya orgazmın çok güçlü olmaması gibi farklı sorunlar olabilir. Neyse ki, modern tıp tüm bu sorunlarda erkeklere yardımcı olabilir, sperm hacmini artırabilir, cinsel dürtüyü ve genel performansı artırabilirsiniz.

Sperm Üretimini Artırın

Neden bazı erkeklerin sperm üretimini artırması gerekiyor? Onları bunu yapmaya iten pek çok faktör var. Erkekler öncelikle doğurganlıklarını ve orgazm yoğunluğunu artırmak isterler.

Sperm üretimini artırmak istiyorsa belirli adımların atılması gerekir. Günümüzde erkekler, erkek cinsel sağlığı bilimindeki inanılmaz gelişmelerden yararlanabiliyor; bu gelişmeler onların gücünü, sperm hücrelerinin sayısını artırıyor ve orgazmı daha güçlü hale getiriyor. Resmi tıp bilimi de bu ürünleri desteklemektedir.

Son on yılda erkek cinsel sağlığı üzerine pek çok araştırma yapıldı. Doktorlar, erkeklerin cinsel sorunlarıyla başa çıkmak için besin takviyeleri kullanılmasını öneriyor. Amacınız sperm üretimini artırmaksa, bu amaç doğrultusunda yapılan takviyeleri almaktan daha iyi bir yöntem yoktur. Besin takviyelerinin kullanımı mevcut tek teknik değildir, ancak çok faydalı bir tekniktir. Sağlık hizmeti sağlayıcıları bunun güvenli ve etkili olduğunu ve genellikle penis egzersizlerinden bile daha etkili olduğunu belirtiyor.

Günümüzde bu alanda ürün sayısı oldukça fazla. Belirlenen sonuca ulaşmak ve sperm üretimini artırmak için özel bir yöntem geliştirildi. Bu ürünlerin sağladığı diğer olumlu sonuçlar arasında genel olarak daha iyi cinsel tepki ve performans, daha yoğun ve daha uzun orgazmlar, daha fazla sperm, daha beyaz, daha güçlü görünüm ve doku, daha iyi boşalma ve daha yüksek kasılma gücü sayılabilir.

Pek çok kadının, partnerlerine sekste tatmin sağlamadıkları takdirde ayrıldıkları bilinen bir gerçektir. Zevk, güvenlik kadar önemlidir. Kadınlar cinsel heyecanlarını uyandıran ve kendilerine hitap eden erkeklerden hoşlanırlar. Kanlarını karıştıran erkekleri severler. Erkek Gücü, her kadının eşinin sahip olmasını istediği çok farklı bir özelliktir.

Bu, erkek takviyelerinin büyük bir nedenidir. Erkeklerin sperm üretimini artırmasına olanak tanıyan çeşitli araçlar ve doğal takviyeler vardır. Yaygın olarak kullanılan yöntemlerden biri multi-vitamin kompleksi alımını içerir. Stresin ve kötü alışkanlıkların bazı etkilerinin üstesinden gelmeye yardımcı olur.

Diğer bir çıkış yolu ise gün içerisinde bol miktarda su içmektir. Üstelik düzenli fiziksel egzersizin vücudunuzu formda tutacağını ve erkeksi fonksiyonlarınızı iyi seviyede tutacağını unutmayın. Diyetinizi çok dikkatli düşünün. Burger ve diğer fast food yiyeceklerinin miktarını azaltmaya çalışın, ancak taze ve doğal ürünlerin miktarını artırın. Bırakmıyorsanız en azından sigara içme alışkanlıklarınızı kontrol edin. Sigara içmenin meni sayısı ve hacminin yanı sıra genel olarak libidoya verdiği zarar bilimsel olarak kanıtlanmıştır. İçki içmek de sorumlu olmalıdır. Alkolü unutmanız gerektiğini düşünmeyin ama sınırlandırılmalıdır. İyi dinlenmeyi unutmayın. Her gece yeterince uyursanız enerji ve cinsel dürtüyle dolu olursunuz. Ve son olarak şunu söylemeliyiz ki, her zaman aktif ve keyifli bir cinsel deneyim yaşayın; bu sizi formda ve enerjik tutacaktır.

Sperm üretimini artırmaya yönelik mevcut çeşitli yöntemler arasında doğal hacim haplarının en iyisi olduğu kanıtlanmıştır etkili. Sizin için en iyi seçeneği seçmelisiniz. Nihai seçimi yapmadan önce doktorunuza danışmanız harika bir fikir olacaktır. Yalnızca sağlığınız hakkında hemen hemen her şeyi bilen doktorunuz size yararlı ve pratik tavsiyeler verebilir. O zaman seçtiğiniz yöntemin en iyi etkiyi vereceğinden emin olacak ve amacınıza ulaşacak, sperm üretiminizi artıracaksınız. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Size uygun alternatifi seçin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Akne Nedir? Akne, Sivilce ve Siyah Noktalara Kapsamlı Bir Bakış: Belirtiler, Nedenleri, Tedavi Seçenekleri.

Sivilceyle ilgili bunca konuşmanın ardından, durumu biraz tanımlamaya çalışsak iyi olur. Akne, yüzde, boyunda, omuzlarda, göğüste, sırtta, üst kollarda ve üst bacaklarda görülebilen sebum (beyaz nokta ve siyah nokta olarak da bilinir), sivilce, nodül veya kistlerle tıkanmış gözenekler için yaygın olarak kullanılan addır. Çoğu genç ve çok sayıda yetişkin, az ya da çok uzun süreler boyunca sivilceden muzdariptir. Bu durum herhangi bir yaş grubu, ırk veya cinsiyetle sınırlı değildir. Dünya çapında yüz milyonlarca insanı etkiliyor. Sivilcelerle ilgili en büyük sorunlar, sivilcelerin hoş olmayan görünümü ve geride bırakabilecekleri yara izleridir. Sivilce Türleri Her ne kadar Sivilceler, sivilcelerin açık ara en yaygın şeklidir ve çoğu insanın karşılaşabileceği veya muzdarip olabileceği bir türdür; başka biçimlerin de olduğunu bilmelisiniz. En basit şekli, lezyonların en basiti olan sadece komedonların bulunduğu akne vulgaris'tir. Lezyonlar sivilceden etkilenen küçük cilt lekeler

Meme Büyütme Ameliyatıyla İlişkili Riskler: Önce Güvenlik!

Birçok kadın göğüslerini büyütmek ister. Cevap silikon jel yerleştirilmesinde veya göğüs implantlarıyla büyütmede ( meme ameliyatı ) bulunabilir. Anestezinin ne tür güvensiz sonuçlara yol açabileceğini herkes bilir. Ayrıca birçok bayan şiddetli ağrılar yaşayabilir ve uzun bir iyileşme süresine ihtiyaç duyabilir, bu da onların iş ve aile hayatlarına tam anlamıyla dahil olamayacakları anlamına gelir. Cerrahi işlem sonrasında göğüsler çok ağrılı ve hassas olduğundan hastaların ağrıyı hafifletmek için tablet almaları gerekir. Bu, ameliyat yoluyla meme büyütme sürecinin tamamının inanılmaz derecede pahalı ve riskli olduğu anlamına gelir. Kimyasal ve hormon almanın sonuçları düşünülmeden enjeksiyon, jel, ilaç ve krem ​​gibi seçenekler yapılabilir. Doğal olmayan bu çözümlerden uzak durmaya çalışın. Göğüs büyütme ameliyatı tam olarak nedir ve ilişkili risklerden nasıl kaçınılır? Meme Büyütme Ameliyatından Önce Göğüs ameliyatı yapmayı düşünüyorsanız, göğüs büyütme operasyonunuzun ayrıntıların

Kadın Libidosunun Sırlarını Çözmek: Kadın Cinsel Sağlığına İlişkin Kapsamlı Bir Kılavuz

Pek çok kadın cinsel hayatında sorunlar yaşıyor ve çözüm arıyor. Sorun şu ki erkek geliştirme ürünlerini kolaylıkla bulabilirsiniz: iyi bilinen Viagra'dan tüm o bitkisel hap ve kremlere kadar. Bu seçenekler kadınların cinsel dürtüsünü artırsa da, erkekler için tasarlanmış ve formüle edilmişlerdir ve muhtemelen yan etkilere neden olabilirler. Kadın libidosunun ardındaki hikaye Cinsel ilişkiyle ilgili sorunlar sıklıkla erkeklerin gözünü korkutur çünkü onlarla nasıl başa çıkacaklarını ve durumu nasıl düzelteceklerini bilmiyorlar. Farklı ilaç şirketleri, cinsel ilişkileriyle meşgul olan erkeklere erkeklik geliştirme hapları sunarak bu fikirden bariz bir şekilde faydalanıyor. Ancak libido düşüklüğü şikayetleri özellikle 40'lı yaşlardaki kadınlarda da görülebilmektedir. Bu durum çoğu durumda dişiler orgazma ulaşmadan önce ilginin ve/veya enerjinin hızlı kaybıyla ifade edilir. Bu sorun bayanları rahatsız eder ve giderek ilişkilerin uyumunu tehdit eden bir faktöre dönüşür. Çoğu