Ana içeriğe atla

Meme Büyütme Ameliyatıyla İlişkili Riskler: Önce Güvenlik!

Birçok kadın göğüslerini büyütmek ister. Cevap silikon jel yerleştirilmesinde veya göğüs implantlarıyla büyütmede (meme ameliyatı) bulunabilir. Anestezinin ne tür güvensiz sonuçlara yol açabileceğini herkes bilir. Ayrıca birçok bayan şiddetli ağrılar yaşayabilir ve uzun bir iyileşme süresine ihtiyaç duyabilir, bu da onların iş ve aile hayatlarına tam anlamıyla dahil olamayacakları anlamına gelir.

Cerrahi işlem sonrasında göğüsler çok ağrılı ve hassas olduğundan hastaların ağrıyı hafifletmek için tablet almaları gerekir. Bu, ameliyat yoluyla meme büyütme sürecinin tamamının inanılmaz derecede pahalı ve riskli olduğu anlamına gelir. Kimyasal ve hormon almanın sonuçları düşünülmeden enjeksiyon, jel, ilaç ve krem ​​gibi seçenekler yapılabilir. Doğal olmayan bu çözümlerden uzak durmaya çalışın.

Göğüs büyütme ameliyatı tam olarak nedir ve ilişkili risklerden nasıl kaçınılır?

Meme Büyütme Ameliyatından Önce

Göğüs ameliyatı yapmayı düşünüyorsanız, göğüs büyütme operasyonunuzun ayrıntılarını cerrahınızla görüşmeniz gerekir. Bilmek istediğiniz tüm anları netleştirmek için prosedür hakkında sorular sorun. Bu tip meme ameliyatıyla ilgili en önemli şeylerden biri implantınızın boyutudur. Ulaşmak istediğiniz sonucu mümkün olduğunca kesin bir şekilde tanımlamaya çalışın.

Size en uygun boyutu cerrahınıza danışabilir veya cerrahınıza hangi boyutun en iyi seçim olduğunu söyleyebilirsiniz. İmplantın boyutunu seçmenin bir yolu, plastik torbaları önceden ölçtüğünüz suyla doldurmak ve bu torbaları istediğiniz sutyen boyutuna yerleştirmektir. Böylece cerrahınız nasıl bir boyuta sahip olmak istediğinizi görecektir. Ayrıca yuvarlak veya konturlu bir meme görünümüne sahip olmak istemenize göre silikon implantınızın şeklini de konuşmalısınız.

Ayrıca meme protezinizin yüzeyine de karar vermelisiniz. Yüzey pürüzsüz veya dokulu (pürüzlü) olabilir. Pürüzsüz yüzeyli implantların sönme, kırışma veya dalgalanma oranının daha düşük olduğu biliniyor ancak bu implantların yerleştirilmesi için daha büyük bir cebe ihtiyaç var. Ayrıca bu tip meme implantlarının sertleşme şansının daha fazla olduğu bildiriliyor. Pürüzlü veya dokulu yüzey implantları genellikle sağlam ve sert olma eğiliminde değildir ancak pürüzsüz olanlara göre yırtılmaya ve dalgalanmaya daha yatkındırlar. Ayrıca bitkisel göğüs hapları gibi diğer göğüs büyütme yöntemlerini de aramanız gerektiğini unutmayın.

Meme implantları

Göğüs büyütme ameliyatı hakkında bilmeniz gereken başka neler var? Silikon implantlar, modern meme büyütme ameliyatlarında kadının göğsünü büyütmek için kullanılır. İmplant, içinde salin bulunan silikon bir kabuktan oluşur ve memenin görünümünü iyileştirir: boyutu, şekli, dolgunluğu, dekoltesi değiştirilebilir. Yalnızca 2019 yılında ABD'de 500.000'den fazla meme cerrahisi merkezi hizmet vermiştir. Bugün meme büyütme, kadınları genel kabul görmüş estetik ideale yaklaştıran sıradan bir tıbbi hizmettir, ancak yakın zamana kadar bir sağlık hizmeti olarak kabul edilmekteydi. kendini beğenmişlik eylemi.

Göğüs kasının altındaki yer implant kurulumu için en iyi nokta olarak kabul edilir. Bu yere implant yerleştirilmesi daha ciddi bir cerrahi işlem olsa da sertleşme ve deformasyonun önlenmesine yardımcı olur. İmplant yerleştirmenin daha basit yolu onu meme dokusunun altına yerleştirmektir. Ancak bu durumda artan sertleşme ve deformasyon risklerine karşı hazırlıklı olun. Cerrahınız size mümkün olan tüm implantasyon çeşitlerini, mevcut ve faydalı tüm bilgileri vererek açıklayacaktır. En etkili seçeneği seçmenize yardımcı olacaktır.

Kilo Verme Sonrası Meme Büyütme Ameliyatı

Yaşlandıkça kadın memesinin şeklini kaybetmesi, sert dokunun yerini daha yumuşak yağ dokusunun almasıyla daha şekilsiz hale gelmesi doğaldır. Bir kişi çok fazla kilo verdiğinde de benzer süreçler yaşanır. Hem kadınların hem de erkeklerin başına gelebilir.

Her ne kadar kilo kaybından cilt çok fazla zarar görse de etkilenen tek yer göğüs değildir. Ne yazık ki, kilo vermeden önce dolgun ve esnek olmasına rağmen meme dokusu "sönük" ve gevşek hale gelir. Meme büyütmenin memelere iyi gelmesi nedeniyle memeler meme implantı yardımıyla onarılabilir.

Kilo kaybı sonrası meme büyütme ameliyatı yapılırken genellikle meme tabanına yakın kıvrımda, areola çevresinde veya koltuk altında birkaç küçük cerrahi kesi yapılır. Cerrahlar implantları meme dokusunun altına veya pektoralis (meme kası) altına yerleştirebilirler. Çok sayıda kilo kaybı hastası, implantlarının pektoralis altına yerleştirilmesine karar verir çünkü bu, "sönük" derileri altında daha doğal bir meme şekli garanti eder.

Ameliyat genel anestezi ile yapılır. Meme büyütme ayakta tedavi gerektiren bir işlemdir. Operasyon bir veya iki saat kadar sürüyor. Ameliyat sonrası ağrı ağızdan alınan ilaçlarla azalır. Birçok hasta yaklaşık bir hafta içinde işine geri döner. Sonuçlar meme boyutu hapları ile iyileştirilebilir.

Meme Büyütme Ameliyatının Riskleri

Meme implantlarının ahlak polislerinin ve tıp uzmanlarının kaşlarını çatmasına neden olmasının nedeni, içerdikleri sağlık riskleridir. İmplantların silikon jel ile doldurulması konusundaki en son tartışma, birçok hekimin salin solüsyonu ile doldurulmuş implantları kullanmasına neden oldu.

Bu nedenle, önemli miktarda kilo kaybı sağlamanıza yardımcı olacak etkili ve güvenli bir göğüs büyütme ve iyileştirme seçeneği elde etmek için göğüs sağlığı forumları. Burası birçok kadının size önceden var olan meme görünümünüzü ve boyutunu geri kazanmanız için etkili bir seçenek önerebileceği yerdir.

Kilo verme forumlarında özel topikal dallar var. Orada göğüs büyütme haplarını almaya yönelik öneriler bulabilirsiniz. Kadınların bir kısmı göğüs dikleştirme jelini denedi ve deneyimlerini başkalarıyla paylaştı. Doğru tedavilerin yardımıyla göğsünüzün sıkılığını geri kazanabileceksiniz. Daha dolgun ve daha genç görünecekler. Böyle bir sonuç, meme implantları ve bununla ilişkili riskler olmadan bile elde edilebilir. Dolayısıyla yan etkilerle karşılaşmazsınız.

Meme Büyütme İmplantları: Riskler ve Yan Etkiler

Bazen meme implantları kırılabilir veya sızıntı yapabilir. %3'ü üç yıl içinde sızıntıya maruz kalıyor ve implantın sönmesine neden oluyor. Tuzlu su dolgusu tuzlu sudur ve vücut tarafından herhangi bir olumsuz etki yaratmadan emilecektir. Silikon jelli eski implantlar da sızıntı yapabilir.

Bu gerçekleşirse iki şeyden biri meydana gelebilir. Çevresinde kontraktür izi bulunan implant kabuğu kırılırsa hiçbir şey olmamış gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca kabuk kırılırsa ve kontraktür izi yoksa çevre dokuya sızıntı olması implantın söndüğü hissine yol açar. Sızan jel memede birikebilir ve çevresinde yeni bir yara izi oluşabilir. Diğer durumlarda jel, lenfatik sistem yoluyla vücudun başka bir bölgesine geçebilir.

Kırılmalar ikinci bir ameliyatı ve sızıntı yapan implantın değiştirilmesini gerektirebilir. Jel taşınmışsa silikon jelin tamamını çıkarmak mümkün olmayabilir. Bazıları bu silikon jelin bağ dokusu bozukluklarının başlamasıyla ilgili olduğunu söylüyor.

İnceledikleri bir çalışma, bir ile 25 yıl arasında yerinde kalan meme implantlarının %63,6'sının yırtıldığını veya sızıntı yaptığını gösterdi.
Silikon jel ve salinle doldurulmuş implantlar için bazı yırtılma veya sönme nedenleri şunları içerir: ameliyat sırasında cerrahi aletlerin neden olduğu hasar, implantın salin solüsyonuyla aşırı veya az doldurulması (yalnızca salinle doldurulmuş göğüs implantlarına özel), kapsüler kontraktür, kapalı kapsülotomi, travma veya yoğun fiziksel manipülasyon gibi stresler, mamografi görüntüleme sırasında aşırı kompresyon , göbek kesisinden yerleştirme, memede yaralanma, implantın normal yaşlanması, bilinmeyen/açıklanamayan nedenler.

Neden bu korkunç etkilerden acı çekiyorsunuz? Göğüs hapları güvenli, doğal, etkili ve gerçekten işe yarıyor! Bu, doğal göğüs büyütme konusunda devrim niteliğinde bir atılımdır. Yeni göğüs hapları ile doğal yoldan istediğiniz daha büyük göğüslere sahip olun! Göğüs hapları sıfır zararlı yan etkiyle yalnızca 30 günde etki eder. Göğüs hattınızı kendi doğal büyüme süreciyle uyandırın! Göğüs hapları, gerçek büyüme için doğal olarak, güvenli, cerrahi olmayan bir şekilde çalışan şifalı bitkiler içerir.

Belki biraz tereddütlüsündür. Bu anlaşılabilir. Bazen göğüs hapları gibi yeni buluşlar ilk başta gerçek olamayacak kadar iyi görünebilir. Bu yüzden garanti ve kullanıcı deneyimi aramalısınız.

Meme İmplantları ve Emzirme

Birçok kadın göğüs büyütme sonrasında emzirip emziremeyeceklerini soruyor. Cevap kocaman bir evet. Göğüs büyütme programı yaptıran kadınların büyük çoğunluğu için emzirme, implantlarla, olmadan olduğundan daha zor değildir. Hatta implantlı ve implantsız emziren bazı kadınlar meme büyütme sonrası emzirmenin daha kolay olduğunu söylüyor!

Emzirme, göğüs büyümesi olan hastalarda artan bir endişe kaynağıdır. Önceki yıllarda implant yaptıran kadınlar evliydi ve çocuk sahibi olmayı çoktan bitirmişlerdi. Ancak giderek daha fazla sayıda bekar kadın ve çocuk sahibi olmayı tamamlamamış, hatta çocuk doğurmaya başlamamış kadınlar ameliyat oluyor.

1992 yılında Silikon Hastalığına ilişkin ilk rapor medyaya yansıdı. O zamanlar silikon implantlarla emzirmenin çocuğu tehlikeye atacağı korkusu vardı. Durumun böyle olmadığını gösteren çalışmalar yapıldı. Bunun temel nedeni silikon molekülünün süt kanallarına geçemeyecek kadar büyük olmasıdır.

Daha sonra Silikon genel kullanımdan kaldırıldı ve Salin implantlar piyasada bulunan tek cihaz oldu. Salin süte karışmış olsa bile inert bir maddedir ve anneye veya bebeğe hiçbir zararlı etkisi yoktur.

İmplant yerleşimi ve kesi yeri ile ilgili bazı endişeler vardır. İmplantların kas altına yerleştirilmesinin ve periaerolar kesiden kaçınılmasının daha optimal olduğu söylenmektedir. Sebepler basit; bu yönergeler kullanıldığında, doğrudan derinin altında ve göğüs kasının üzerindeki dokuda bulunan süt kanallarına daha az müdahale olur. Ancak bilimdeki her şeyde olduğu gibi bunun da garantisi yoktur. Optimum olmayan yerlere implant ve kesi yerleştirilen ve emzirme konusunda hala çok başarılı olan birçok kadın var.

Bebeğinizi emzirmeye ilişkin planlarınızı konsültasyon sırasında görüşmeniz çok önemlidir. Yakın gelecekte çocuk sahibi olmayı planlamıyor olsanız bile, cerrahınız mümkün olan en iyi sonuçları almak için sizinle birlikte çalışabilecektir.

Riskleri tamamen ortadan kaldırmak istiyorsanız meme büyümesi için doğal çözümlere göz atın. Doğal göğüs büyütme bitkileri, doğal olarak gurur duyabileceğiniz büyütme anlamına gelir. Ameliyat yok, ağrılı yan etki yok, implant yok, emzirme riski yok. Sadece doğal ve etkili göğüs büyütme.

Meme İmplantı Sızıntısı

Meme implantlarının kırılması veya sızması tehlikesi her zaman mevcuttur. Bunları doldurmak için tuzlu su kullanılır ve kadınların vücudu için güvenli olabilir. Ancak daha önceleri popüler olan silikon jel ile doldurulmuş implantlarda da delikler ve sızıntılar olabiliyor. Bunun iki olası sonucu olabilir. İmplant kabuğunun etrafında kontraktür izi varsa hiçbir şeyin fark edilmemesi oldukça mümkündür.

Kırılan kabuğun kontraktür izi olmaması durumunda, kadın implantın aşağı indiği hissiyle çevre dokuya sızıntı yapacaktır. Aşağıya sızan jel memenin içinde birikerek çevresinde yeni bir yara izi oluşabilir. Aksi takdirde jel, lenfatik sistem yoluyla vücudun diğer bölgelerine ulaşabilir. Başka bir operasyon ve sızıntı yapan implantın imha edilmesi gerekli olacaktır. Jelin taşınmaya başlaması durumunda silikonun tamamının atılması mümkün olmayabilir. Bazı görüşlere göre silikon jel bağ dokusunda ciddi sorunlara neden olabilir.

Göğüs büyütme hapları, aynı zamanda çok güvensiz olan göğüs implantları kadar pahalı değildir. Göğüs hapları, göğüslerin doğal büyümesini yoğunlaştırıp 1 veya 2 bardak daha büyük hale getirdikleri için çeşitli olabilir.

Silikon Bağışıklık Toksisitesi Sendromu

Meme implantlarında insan organizmasında soruna neden olabilecek kimyasalın çeşitli biçimleri vardır. Silikon (Si) temel elementtir ve muhtemelen bağışıklık sisteminde değişikliklere neden olur. Silika veya SiO2, topraktan çıkarıldığı formdur. Silikon jel %38 oranında silikon içeren sentetik bir malzemedir. Silika %45 silikondur. Silikon jelin implantlardan yarı geçirgen membran zarfına ve ayrıca implantları çevreleyen kapsülün içine ve içinden yavaş bir şekilde sızması ("kanama") vardır. Bu, bağışıklık sistemimizin makrofajları (çöpçü hücreler) tarafından alınır ve vücudun her yerinde dolaşan bu hücrelerin içinde parçalanır. Jel, vücudun her yerinde dolaşan bu hücrelerin içinde parçalanır. Jel, bağışıklık sisteminin düzensizliğine neden olan Silika ve Silikon'a parçalanır. Böylece silikona karşı ve ayrıca silikon ve protein kompleksine (organ sistemlerine) karşı antikorlar üretilir ve böylece otoimmün hastalığa yakalanırsınız.

Aşağıda uzmanların göğüs implantı kabuk zarfları ve jellerinde bulunduğunu analiz ettiği Kimyasalların Listesi bulunmaktadır.

Metil Etil Keton, Sikloheksan, İzopropil Alkol, Denatüre Alkol, Aseton, Üretan, Lake tiner, Etil Asetat, Epoksi Reçine, Epoksi sertleştirici, Amin, Matbaa mürekkebi, Toluen, Freon, Silikon, Lofol (formaldehit), Flux Metal, temizleme asidi, Eastman 910 tutkal (Siyanoakriyatlar), Talk Tozu, Serbest bırakma maddesi olarak Renk Pigmentleri Oakite (bir temizleme solventi), Etilen Oksit (ETO), Carbob siyahı, Ksilen, Heksan, Heksanon 2, Antioksidan (kauçuk), Çinko Oksit, Nafta (kauçuk solvent), Fenol Benzen-Bilinen kanserojen

Metilen Klorür/Diklorometan. Bu vücutta parçalanır, dolayısıyla kan oksijen taşıyamaz. Karbon monoksit zehirlenmesini metabolize eder ve merkezi sinir sisteminde depresyona neden olur.

Artık doğal yollarla göğüs büyütme sahibi olabilirsiniz! Göğüs büyütme hapları sizi yalnızca 30 gün içinde daha sıkı, daha yuvarlak ve daha büyük yapabilir.

Bu gerçekten işe yarayan göğüs büyütme yöntemidir! Doğal göğüs büyütme bitkileri doğal büyüme anlamına gelir. Bu, ameliyata ihtiyacınız olmadığı ve asla acı çekmeyeceğiniz anlamına gelir.

Meme büyütme ameliyatı alternatifleri

Çok sayıda kadın daha büyük göğüslere sahip olmak ister. Ancak bu kadınların çoğunda meme büyümesi olmayacaktır. Güçlü arzularına rağmen meme büyütme ameliyatının riskiyle yüzleşmeye hazır değiller ve bu anlaşılabilir bir durum.

Gerçeği söylemek gerekirse meme büyütme ameliyatlarının büyük çoğunluğu ideal sonuçlara ulaşmamaktadır. Memeyi B-cup veya C-cup'a sahip olacak şekilde büyütmek isteyenler bile anormal veya kaba implantlarla işlemi tamamlayabilirler. İmplant yaptıran kadınların kanserde %21 artış gibi daha büyük bir riskle karşı karşıya olduğunu göz önünde bulundurun. O zaman yapmaya değer mi? Daha akıllı kadınlar, sadece seksi görünmek için talepleri karşılamayan, sağlık ve yaşamı tehlikeye atmayan A-cup'ta kalmayı tercih ediyor.

Ama bir çözüm var! Kesinlikle güvenli olan ve göğüs büyütme haplarının içerdiği bitkisel fitoöstrojen sayesinde işe yarayan doğal meme büyütme ameliyatı alternatifi olduğundan ameliyatı reddedebilirsiniz. Her kadının organizmasında östrojen vardır. Ergenlik döneminde daha fazla üretilen ve dolayısıyla göğüsler büyümeye başlayan doğal bir hormondur. Örneğin menopoz sırasında ve sonrasında daha az östrojen olduğunda, bu durum sarkık göğüsler, vajinal kuruluk ve fibrokistik şişlikler.

Meme Ameliyatı Yerine Bitkisel Göğüs Büyütme!

Bitkisel göğüs büyütmeyi tercih ediyorsanız, evde veya doktorunuzla birlikte iyice hazırlanın. Bitkisel göğüs büyütme, implant cerrahisi ile karşılaştırıldığında anında sonuç veremez. Ama acı çekmiyorsun ve yara izi kalmıyor. Doğal göğüs büyütme ilacınızın içindekiler listesini öğrenin. Hapların ne kadar güvenli ve başarılı olduğuna dair tüm bilgileri öğrenin. Bitkilerden herhangi birine alerjik reaksiyon göstermediğinizden emin olun ve hapların uygun olup olmadığını belirleyin. Bugün aldığınız ilaçlarla uyumludur. Kendiniz için doğru hazırlıkları bulduğunuzda, onu yaratan şirketi inceleyin. Tavsiyeleri okuyun ve sizin için herhangi bir kontrendikasyon olup olmadığını öğrenin. Bebek beklerken bazı doğal malzemeler kullanılamaz.

Şaşırmış olabilirsiniz ama göğüs hapı alırken de E Vitamini alabilirsiniz. E Vitamini oksidatif stresi önlemeye yardımcı olur ve hayati bir nemlendiricidir. Göğüsleriniz büyüdüğünde daha genç, daha sevimli ve daha özgüvenli olduğunuzu hissedeceksiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Akne Nedir? Akne, Sivilce ve Siyah Noktalara Kapsamlı Bir Bakış: Belirtiler, Nedenleri, Tedavi Seçenekleri.

Sivilceyle ilgili bunca konuşmanın ardından, durumu biraz tanımlamaya çalışsak iyi olur. Akne, yüzde, boyunda, omuzlarda, göğüste, sırtta, üst kollarda ve üst bacaklarda görülebilen sebum (beyaz nokta ve siyah nokta olarak da bilinir), sivilce, nodül veya kistlerle tıkanmış gözenekler için yaygın olarak kullanılan addır. Çoğu genç ve çok sayıda yetişkin, az ya da çok uzun süreler boyunca sivilceden muzdariptir. Bu durum herhangi bir yaş grubu, ırk veya cinsiyetle sınırlı değildir. Dünya çapında yüz milyonlarca insanı etkiliyor. Sivilcelerle ilgili en büyük sorunlar, sivilcelerin hoş olmayan görünümü ve geride bırakabilecekleri yara izleridir. Sivilce Türleri Her ne kadar Sivilceler, sivilcelerin açık ara en yaygın şeklidir ve çoğu insanın karşılaşabileceği veya muzdarip olabileceği bir türdür; başka biçimlerin de olduğunu bilmelisiniz. En basit şekli, lezyonların en basiti olan sadece komedonların bulunduğu akne vulgaris'tir. Lezyonlar sivilceden etkilenen küçük cilt lekeler

Kadın Libidosunun Sırlarını Çözmek: Kadın Cinsel Sağlığına İlişkin Kapsamlı Bir Kılavuz

Pek çok kadın cinsel hayatında sorunlar yaşıyor ve çözüm arıyor. Sorun şu ki erkek geliştirme ürünlerini kolaylıkla bulabilirsiniz: iyi bilinen Viagra'dan tüm o bitkisel hap ve kremlere kadar. Bu seçenekler kadınların cinsel dürtüsünü artırsa da, erkekler için tasarlanmış ve formüle edilmişlerdir ve muhtemelen yan etkilere neden olabilirler. Kadın libidosunun ardındaki hikaye Cinsel ilişkiyle ilgili sorunlar sıklıkla erkeklerin gözünü korkutur çünkü onlarla nasıl başa çıkacaklarını ve durumu nasıl düzelteceklerini bilmiyorlar. Farklı ilaç şirketleri, cinsel ilişkileriyle meşgul olan erkeklere erkeklik geliştirme hapları sunarak bu fikirden bariz bir şekilde faydalanıyor. Ancak libido düşüklüğü şikayetleri özellikle 40'lı yaşlardaki kadınlarda da görülebilmektedir. Bu durum çoğu durumda dişiler orgazma ulaşmadan önce ilginin ve/veya enerjinin hızlı kaybıyla ifade edilir. Bu sorun bayanları rahatsız eder ve giderek ilişkilerin uyumunu tehdit eden bir faktöre dönüşür. Çoğu