Ana içeriğe atla

Göğüs Büyütme İçin Kapsamlı Bir Kılavuz: Doğal Çözümler mi, Cerrahi mi?

Göğüs Büyütme

Dünyanın her yerindeki yüzbinlerce kadın daha büyük göğüslere sahip olmayı diliyor. Bununla birlikte, bu kadınların çoğunluğu hiçbir zaman herhangi bir göğüs büyütme operasyonuna başvurmayacaktır. Her ne kadar daha büyük göğüslere sahip olmayı sevseler de, bu kadınlar kendilerini göğüs büyütme ameliyatının tehlikelerine veya aşağılamalarına maruz bırakmaya istekli değiller ve onları kim suçlayabilir?


Açıkçası çoğu göğüs büyütme ameliyatı mükemmel sonuçlar vermiyor. Mütevazı bir B-cup veya C-cup geliştirmeyi tercih eden kadınlar bile doğal olmayan veya düzgün olmayan implantlarla sonuçlanabilir. İmplant takılan kadınlarda kanser riskinin yüzde 21 oranında arttığı göz önüne alındığında, ameliyata pek değmeyeceği görülüyor. Zeki kadınların çoğu, daha büyük göğüslere sahip olmak uğruna sağlıklarını tehlikeye atarak binlerce dolar harcamak yerine, hayal kırıklığı yaratan bir A-cup ile yaşamayı tercih eder.

İyi haber şu ki, tamamen doğal bitkisel bir alternatif var. Araştırmalar, göğüs büyütme hapları alan kadınların, meme kanseri akınından elde edecekleri olumlu etkilerin çoğunu deneyimlediklerini gösteriyor. estrojen. Sonuç, daha büyük, daha sıkı, daha dolgun göğüslerin yanı sıra hem PMS hem de menopozla ilişkili semptomların azalmasıdır. Güvenli, doğal ve güzel göğüsler için çözüm göğüs büyütme haplarıdır.

Doğal göğüs büyütme

Kadınlara bir kadının vücudunun en az hangi bölümünü beğendikleri sorulsaydı, hemen hemen her kadın göğsünden bahsederdi. Sıkı, dolgun ve büyük göğüsler elbette kadınlar arasında yaygın değildir. Pek çok kadın meme büyütme arayışındadır ve çoğu daha büyük göğüsler için ameliyat olmayı düşünecektir.

Alternatif göğüs büyütme tedavilerinin hiçbiri bir kadına bir Hollywood yıldızının göğüslerini vermeyecek olsa da, doğru takviyelerin kullanılması göğüs boyutunu iki bara kadar artırabilir, sıkılık kazandırabilir ve göğüslerin fark edilebilir şekillerini gösterebilir.

Doğal göğüs büyütme haplarını denemek istiyorsanız referanslara, incelemelere ve muhtemelen çevrimiçi forumlara bakmalısınız. Hepsi tek bir kişi tarafından bestelenmiş gibi mi görünüyor? Yoksa orijinal görünüyorlar ve gerçek müşteriler tarafından mı yayınlanıyorlar? Eğer hepsi aynı şeyi okuyorsa şüphelenin.

Doğal göğüs büyütme hızlı bir çözüm olarak düşünülmemelidir. Tüm bitkisel doğal tedavilerde olduğu gibi göğüs büyütmede de istenen sonuçlara ulaşmak haftalar ve aylar sürebilir. Ancak sabırla, yüksek kaliteli bitkisel göğüs büyütme ürünlerinin kullanılması, kadının özgüvenini artıracak ve göğüs büyütmenin biraz da yardımıyla ona çok daha iyi bir vücut imajı kazandıracaktır.

Daha İyi Meme Sağlığı İçin Kendi Kendine Meme Muayenesi

Yaşam Boyunca Sağlıklı Değişiklikler: Aylık kendi kendine meme muayenesi yapmak, göğüslerinizdeki döngüsel değişikliklere aşina kalmanın en iyi yoludur. Bölgeyi sağlık ekibinizden daha iyi tanıyacak ve değişiklikleri kolayca fark edeceksiniz. Yıllık klinik muayeneye sahip olmak meme sağlığınızı belgelemenize yardımcı olur, bu nedenle bunun için düzenli bir randevu ayarlayın! Ergenlik ile menopoz arasında göğüsleriniz hormonlardan, diyetten ve egzersizden etkilenen birçok değişiklik geçirecektir. Bu değişikliklerin çoğu doğal ve sağlıklıdır!

Gençlik Yılları (Ergenlik): Ergenlik yıllarında, aylık döngünüzün başlamasıyla birlikte vücudunuz olgunlaşma sürecine girer, kıvrımlar kazanırsınız ve ciltte (sivilce gibi) değişiklikler, hatta saçlarda bile değişiklikler fark edebilirsiniz. rengini veya dokusunu değiştirebilir. Meme dokusu da bu dönemde gelişiyor ve özellikle küçük göğüslüyseniz başlangıçta yoğun ve sıkı olabilir. Aile Benzerliği: Bu aşamada ailenizin sağlık geçmişini öğrenmek için çok erken değildir, bu nedenle kadın akrabalarınıza (anne, teyzeler, büyükanne) göğüslerinde herhangi bir fibrokistik sorun veya herhangi bir düzenli kist olup olmadığını sorun. Eğer öyleyse, muhtemelen siz de bunları deneyimleyebilirsiniz. Endişelenmeyin - kistler iyi huyludur - ancak bunların nerede olduğunu ve gelip gitmediklerini bilmek istersiniz, böylece göğüslerinizdeki diğer özelliklerden ayırt edilebilirler.'

Daha Fazla Kıvrım ve Çocuk (Çocuk Doğurma Yılları): Vücudunuz anneliğe hazırlandıktan sonra hamile kalıp çocuk doğurursanız ve ayrıca çocukları emzirirseniz, bu durum göğüslerinizde daha fazla değişiklik meydana getirecektir. vücudunuzun geri kalanında olduğu gibi. Göğüsler hamilelik sırasında büyüyüp hassaslaşabilir ve daha fazla desteğe ihtiyaç duyabilir. Bu süre zarfında KKMM'nizi ihmal etmeyin, değişikliklere aşina olun. Hamilelik ve emzirmenin bir araya gelerek meme kanseri riskinizi azaltmaya yardımcı olacağını unutmayın.

Olgunluk (Menopoz): Menopoz aynı zamanda göğüslerinizde de değişikliklere neden olur; östrojen ve progesteron seviyeleriniz düştükçe göğüs dokunuz daha az sertleşebilir ve ergenlik ve çocuk doğurma yıllarınıza göre farklı şekilde sarılabilir. Normal değişikliklerin size tanıdık gelmesi için bu yıllarda da kendi kendinize meme muayenelerinizi takip edin. Daha az yoğun olan meme dokusunda daha fazla şişlik ve yumru var gibi görünebilir ancak göğüsteki kitlelerin %90'ının iyi huylu olduğunu unutmayın.

Göğüs Büyütme Çözümünde Doğru Seçim

Çok sayıda göğüs büyütme ürününü incelerken kendinizi hayal kırıklığına uğramış ve kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Çözümlerden hangisinin ağrısız ve tamamen doğal olduğunu bilmemek bazen zor olabiliyor. İlgili tüm bilgilerin elinizin altında olması, ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyan göğüs büyütme çözümünün doğru seçimini yapmanızı oldukça kolaylaştırır.

1. Kremler. Sentetik hormonlar göğüs büyütme kremlerinin temel unsurlarıdır. Kanser ve kalp krizi gibi ölümcül hastalıklarla ilişkilendirilmişlerdir. Bu tür kanıtlanmamış çözümlerin uzun süreli olumsuz etkileri belirlenmelidir; bu nedenle çok sayıda olumsuz sonucu beraberinde getirir.

2. Diğer bir yöntem ise meme dokusuna hormon enjeksiyonu, kesin sonuçlar vermesine rağmen daha da tehlikeli yan etkilere neden olabilir.

3. Meme ameliyatı. Pek çok kadın sorumluluktan hemen kurtulmak için bu yöntemi tercih ediyor. Ancak cildinizde mutlaka yara izleri olacaktır. Üstelik meme implantları öngörülemeyen davranışlar sergileyebilir ve meme kanseri teşhisini engelleyebilir.

4. Göğüs Pompaları. Göğüslerinizin şeklinin bozulmasına ve hatta meme kanserine neden olabilir! Pompalama vücut için doğal değildir ve uzun süre boyunca çok güvensiz olabilir.

5. Egzersizler. Göğüs büyütmeyi amaçlayan özel egzersizler oldukça güvenlidir ve pahalı değildir, ancak bunların etkinliğine dair kanıtlanmış bir kanıt yoktur.

6. Özel iç çamaşırları (korse ve sütyen) satın almak oldukça maliyetli olmasının yanı sıra, yalnızca giyildiğinde işe yarar. Bazen iç çamaşırı göğüslerinizin yapay ve anormal görünmesine neden olur. Üstelik kadınların partnerlerinin önünde onları küçümsemesi utanmasına neden oluyor.

7. Göğüs hapları. Bitkisel göğüs hapları hiçbir koruyucu madde, kimyasal madde, sentetik hormon veya renklendirici madde olmadan yapılır. Göğüs hapları göğüslerinizi daha sıkı, pürüzsüz ve daha büyük yapacaktır. Kendinizi daha genç hissedecek ve daha genç görüneceksiniz. Bitkisel göğüs büyütme hapları genel sağlığınızı olumsuz yönde etkilemez. Bileşenlerin dolaşım sisteminize emilebileceği göz önüne alındığında, herhangi bir kimyasal bileşik içermeyen bir göğüs büyütme solüsyonu kullanmanız hayati önem taşımaktadır. Kimyasallarla bir çözüm seçmek sağlığınızı gerçekten riske atmış olursunuz ve gelecekte büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Doğal göğüs hapları ise zararlı hiçbir bileşen içermez. Herhangi bir koku veya paraben tehlikesiyle karşı karşıya kalmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Göğüs hapları, aradığınız daha büyük göğüslere sahip olmanız için size toksik olmayan bir yol sağlar.

Göğüs hapları artık çok sayıda üretici tarafından sunuluyor ve kadınlar, kendilerine daha büyük ve daha güzel göğüsler vaat eden her türlü reklamı duyuyor. Göğüs büyütme çözümü için doğru seçimi seçmek zordur. Bunu yapmak için mevcut tüm çözümlerin hem avantajlarını hem de dezavantajlarını dikkate almanız önerilir. Ürünle ilgili yorumların ve deneyimli kullanıcıların bulunduğu bazı göğüs büyütme forumları size yardımcı olabilir. Burada, sonraki etkilerle ilgili tüm soruların yanıtlarını bulabilir, kullanıcıların bu göğüs hapları hakkındaki görüşlerini karşılaştırabilirsiniz.

Yalnızca gerçek müşterilere mükemmel sonuçlar sağlayan göğüs büyütme çözümleri dikkatinizi hak ediyor. Göğüs büyütme çözümü konusunda doğru seçiminizin, diğer kadınların göğüs sorunlarını çözmelerine yardımcı olduğu referansları ile kanıtlanması gerekir.

Pek çok kadının faydalandığı ürünün size de faydası olacağı aşikar. Ayrıca tercih ederseniz daha büyük, daha sıkı ve daha genç göğüslere sahip olacaksınız. Ancak, birçok olumsuz geri bildirime sahip göğüs büyütme haplarından uzak durun. Göğüs büyütme forumunda incelemeye daha fazla zaman ayırın!

Göğüs büyütmenin avantajları

Her kadın daha iyi görünmek ve çekici, dolgun göğüslere sahip olmak ister. Kadınların doğal olarak güzel, sıkı ve büyük göğüslere sahip olması alışılmadık bir durum değildir. Ancak bazılarımız daha çekici görünmek ister ve daha büyük göğüslerle amaca ulaşılabileceğini hisseder. Göğüs büyütme operasyonu yaptırarak görünümünüzü ve özgüveninizi geliştirmeniz mümkün.
Böylece daha büyük bir kup ölçüsüne ve daha fazla sıkılığa sahip olacaksınız. Muhteşem görünüyorsanız, aynı şekilde hissedersiniz. Herhangi bir depresyon veya huzursuzluk belirtisi ortadan kalkar. Daha büyük göğüslerle daha çekici görünecek, özgüven sorunu yaşamayacaksınız, daha farklı, daha trend kıyafetler almaya başlayacak, dekolteli elbiseler ve tişörtler favoriniz olacak.
Vücudu saran gömlekleri de tercih edeceksiniz. İyileşen görünümünüz duygusal ve psikolojik huzura yol açacaktır.

Yalnızca doğal göğüs büyütme haplarının muhteşem ve sağlıklı görünmenizi sağlayacağını unutmayın! Küçük ya da sarkık göğüsleriniz geçmişte kalacak. Güzel, dolgun ve sıkı göğüslere sahip olmak artık çok kolay.

Meme Büyütme Sonuçları

Günümüzde pek çok kadın göğüslerini büyütmeye karar veriyor. Ancak bunun nedenlerini ve olası sonuçlarını düşünmek ve ancak o zaman gidip ameliyatı yapmakta fayda var. Pek çok kadın bu ameliyatı olmuştur ancak tüm kadınlar benzersiz olduğundan, sonuçları her biri için farklı olacaktır.

Meme büyütme operasyonu yaptırmak istiyorsanız ilk düşünmeniz gereken şey bunun nedeni, yani neden yaptırmak istediğinizdir. Her durumda cerrahın hastayla bu konu hakkında konuşması vardır ve bu konuşma çok detaylıdır. Bunu neden yaptığınızı bilmek çok önemlidir. Bazı kadınlar bunu yapmaları gerektiğini söylediği için yapıyor ya da dünyaca ünlü modellere benzemek isteyen kadınlar var.
Fakat tam da bu iki durumda hastalar meme büyümesinin sonucunu gördüklerinde oldukça üzülebilirler. Ancak ameliyatı samimi bir nedeniniz olduğu için yaparsanız, sonuç muhtemelen oldukça tatmin edici olacaktır.

Dolayısıyla, görmek istediğiniz göğüs büyütme sonuçları ile gerçekte görebildiğiniz sonuçlar arasındaki farkı düşünmek çok önemlidir. Bazı kadınların, düşündüklerinden çok daha güçlü olan ciddi ağrıları vardır. olmak. Sonuç olarak, izinde beklediklerinden daha fazla zaman harcamaları gerekiyor.

Düşünülmesi gereken bir diğer şey de meme büyütme ameliyatının sonucu olabilecek bir yara izidir. Kadının özel bir krem ​​kullanması durumunda yara izini ortadan kaldırmak mümkündür ancak izin kaybolma süresi organizmaya bağlıdır.

Özetle, her kadının operasyonun sonuçlarını, özellikle de sonuçları hakkında düşünmesi gerekir. Meme büyütme operasyonundan kaynaklanan duygusal ve bedensel değişiklikleri düşünmek önemlidir ve sonuçların beklenenden oldukça farklı olabileceğini akılda tutmak çok önemlidir.

Bitkisel Göğüs Büyütme

Bitkisel göğüs büyütme, göğüslerin büyümesine neden olmak için çeşitli şifalı bitkiler kullanır. Hepsi farklı olmasına rağmen, yaygın olarak kullanılan birkaç şifalı bitki vardır. Bitkisel göğüs büyütme hap, krem ​​veya sıvı şeklinde olabilir. Diğer şirketler spreyler sunuyor. Bitkisel göğüs büyütmenin farklı sınıflarında kullanılan şifalı bitkiler farklılık gösterebilir ancak çoğunlukla Saw Palmetto, Wild Yam, Damiana, Blessed Thistle, Dong Quai ve Rezene Tohumunu içerir.

Bitkisel göğüs büyütmeye bakarken önce ödevinizi yapın. Bitkisel göğüs büyütmenin göğüs ameliyatı kadar hızlı sonuç vermediğini bilmelisiniz. Ancak herhangi bir yan etkisi yoktur: yara izi, ağrı ya da iyileşme süresi. Düşündüğünüz herhangi bir bitkisel göğüs büyütme ürününün bileşenlerini bildiğinizden emin olun. Malzemelerin güvenliğini ve etkinliğini araştırın ve bitkilere alerjiniz varsa diğer seçenekleri değerlendirin. Kullandığınız herhangi bir ilaç varsa doktorunuza danışın.

Farklı ülkelerde yapılan birçok araştırma sonrasında yapılan çalışmalar, bitkilerin kadın vücudunda özellikle göğüs, kalça, yüz ve vücut derisi, saç ve vajinal epitel dokusunda östrojenik ve yenileyici etkiler gösterdiğini göstermiştir. Böylece kadının ikincil cinsiyet özelliklerinin görünümünü ve ayrıca cilt güzelliğini artırır.

Doğru bitkisel göğüs büyütme ürününü bulduğunuzu düşündüğünüzde şirketi kontrol edin. En iyi firmalar bitkisel göğüs büyütmenin neler yapabileceği ve neler yapamayacağı konusunda bilgi sağlar; ve ayrıca bazı şifalı otları almanın ne zaman akıllıca olmadığını da söylerim. Örneğin bazı bitkisel göğüs büyütme ürünlerinin hamileyken alınmaması gerekir.

En İyi Göğüs Büyütme: Göğüs Hapları

Çoğu bayan, yaşlanma süreci başlayana kadar göğüslerinin görünüşünden hoşlanır. Zamanla göğüslerin şekli, boyutu, genel görünümü değişir, sonunda sarkar. Yaşlı, şekilsiz göğüsler pitozun sonucudur. Kadınların göğüslerinin genellikle hamile kaldıktan ve emzirdikten sonra görünümlerini değiştirdiğine dair kanıtlar vardır. Zamanla cilt elastikiyetini kaybeder ve memeler giderek daha fazla sarkar.

Pek çok kadın bu sorunu meme büyütme ameliyatı yoluyla çözmeye karar verir. Amerikan Estetik Plastik Cerrahi Derneği, yaklaşık 50.000 kadının meme büyütme ameliyatı geçirmek için kliniklerin müşterisi haline geldiğini belirtiyor. En ufak bir zorluk yaşanmaz, operasyon maksimum 1-3 saat kadar sürebilir.
Ameliyat sırasında ve sonrasında bazı ağrılar olsa da tipik bir kadın bir hafta içinde işine gidebilir ve günlük rutinine başlayabilir. Ancak ameliyat sonrası bazı olumsuzluklarla ilgili endişeler her zaman vardır. Zaten herkes psikolojik olarak göğüs büyütme ameliyatı olmaya hazır değil. Cerrahi işlemden korkan ama elastik genç göğüslere sahip olmak isteyenler bitkisel şifacıları tercih ediyor.

Göğüs hapları, meme büyümesi için alternatif doğal ilaçlar arasında en üst sırada yer almaktadır. Bu hapların bitkisel formülü, kadının vücudunda prostaglandin üretimini tetikleyen fitoöstrojen (bitki östrojeni) üzerine kuruludur ve bu da göğüs bezlerinin topaklaşmasıyla sonuçlanır. Göğüs haplarının avantajı, uygun fiyatlı ve ulaşılabilir olmaları ve tıbbi tavsiye gerekmeden satın alınabilmeleridir. Göğüs büyütme hapları östrojen miktarını artırmaya ve göğüs dokularını büyütmeye yardımcı olabilir.

Göğüs hapları, bu tür birçok preparatta yer alan ve göğüsleri iyileştirebilen doğal bileşenler içerir. Bunlar:
  • Karahindibanın çok sayıda fitoöstrojen içerdiği bilinmektedir. Yapraklarını veya köklerini veya her ikisini de takviye olarak veya içecek olarak alabilirsiniz. Karahindiba kullanmanın bir başka iyi nedeni de kişinin enerjisini artırması ve daha uzun yaşamanızı sağlamasıdır.
  • Dong Quai kökü: fitoöstrojen elde etmenin bir yöntemi daha. Üstelik göğüslerin büyütülmesinde de işe yarıyor. Ve pek çok bayan bu bitkinin bir avantajını daha takdir edecektir, o da adet sancısını hafifletme yeteneğidir.
  • Rezene çay olarak veya krem ​​veya losyona ilave olarak alınır. Kadınlar göğüslerine uygulayabilir. Bir afrodizyak olan rezene hem erkeklerde hem de kadınlarda cinsel isteği tedavi eder. Östrojenik elementler ve bitkisel besinler açısından zengindir. Cinsel dürtüyü yoğunlaştırmak istiyorsanız rezeneyi yiyecek veya tedavi olarak kullanın.
  • Çemen otu, Orta Doğu'da haremlerde yaşayan kadınların kullandığı malzemelerden biriydi. Göğüs büyütme bitkisi olarak çemen otunu seçtiler. Çemen otu, özel kadınlık hormonları ve steroid öncülerini kullanarak göğüs büyümesini destekler. Aynı zamanda yüksek miktarda bitki kimyasalları da içerir.
  • Yabani Yam, bitkisel besinler açısından da zengin olduğundan çemen otu içeriğiyle iyi uyum sağlar. Tüm bu bileşenlerin göğüs büyütme bileşenleri olduğu kabul edilir. Ancak daha da önemlisi yabani patates, adet öncesi sendromu sırasında yardımcı olabilir veya menopoz sorunlarına destek olabilir.
  • Pueraria Mirifica: Bu son içerik yukarıda anlatılan tüm bitkilerin niteliklerini bir araya getirir. Menopoz sırasında yardımcı olur, cildin ve göğüslerin durumunu iyileştirir, yaşlanma sürecini durdurur ve kan dolaşımını iyileştirir.


Bahsedilen ilaçlar, meme büyütme haplarının yaygın bir bileşimidir. Herhangi bir göğüs hapı satın almadan önce, zaten bildiğiniz doğal bitkileri içermesi gerektiğinden, içindekiler listesini uygun şekilde kontrol edin. Yararlı göğüs büyütme hapları seçerseniz, bir ay içinde göğüslerinizin harika bir şekilde daha dolgun, daha yuvarlak ve gerçekten hoş ve büyük olacağından emin olabilirsiniz.

Göğüs haplarının faydaları

Kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. kendiniz ve çevrenizdeki yaşam hakkında. Bir kadına daha fazla güvenmek koşulları değiştirir. Yansımasına büyük bir zevkle bakacaktır. Kadınların kendilerini iyi hissetmeleri her zaman fark edilir ve bu onları daha mutlu eder! Göğüs hapları size bu mükemmel duyguyu yaşatacak!

Göğüs hapları birinci sınıf kalitede bitkisel bileşenlerden oluşmalıdır ve her bileşen doğal büyümeyi teşvik etmeyi hedefleyecek, güvenli ve doğa kökenli bir sorun olmayacaktır.

%100 para iade garantisi ek bir artıdır ve ürünün güvenliğine katkı sağlar. Göğüs hapı alırken, hatta para bile riske atmazsınız!

Göğüs büyütme: yan etkiler

Seçtiğiniz göğüs büyütme yöntemine bağlı olarak bunlar farklı yan etkiler olacaktır. Yan etkiler yalnızca olumsuz değildir, ancak bazıları olumsuzdur. Diğerleri olumlu. Bu nedenle, hayatınızı değiştirecek bu kararı alırken ne bekleyeceğinizi iyi anladığınızdan emin olun.

Bitkisel Göğüs Büyütücünün Yan Etkileri

Bitkisel göğüs büyütücüde bulunan bitki ve minerallerin benzersiz karışımı, tek başına birçok rahatsızlığı tedavi etmek için kullanılan güçlü ilaçlardır. Ancak bir araya getirildiğinde, bunlar hormon düzenlerinizi değiştiren bir güç gösterisidir.

Hormonlardaki bu değişiklik adet döngünüzü düzenleme konusunda olumlu bir etkiye sahip olabilir. Ancak öte yandan hamileyseniz veya emziriyorsanız bitkisel hapları almanız yasaktır. Bir sorun olduğuna dair somut bir kanıt olmasa da, bebeğinize veya doğmamış fetüse zarar verme ihtimali çok düşüktür.

Meme İmplantı Cerrahisinin Yan Etkileri

En tartışmalı olanı, meme implantlarının sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini belirlemeyi ümit eden çok sayıda çalışmanın bulunmasıdır. Açıkçası, 1992 yılında FCC tarafından yasaklanan silikon meme implantlarının, kadınların vücutlarına sızıp onlara telafisi mümkün olmayan zararlar vermesi nedeniyle güvensiz olduğu düşünülüyordu.

Günümüzde tuzlu su çözeltisi kullanılmaktadır ve o kadar doğal görünmese de zararlı bir madde değildir. İmplantın arızalanma ihtimali hâlâ mevcuttur ancak bu durumda implantın çıkarılması basit bir işlemdir.

Göğüs büyütme tedavisi, zaten çekici olduğunu anlayan bireylerin görünümünü iyileştirmek için tasarlanmıştır. Bu tedaviye doğru tutumla girildiğinde göğüs büyütme kişinin yapabileceği en iyi şeylerden biri olacaktır. Bitkisel Göğüs Büyütme seçebileceğiniz en iyi seçenektir: yan etkileri yoktur ve işe yaraması garantilidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Akne Nedir? Akne, Sivilce ve Siyah Noktalara Kapsamlı Bir Bakış: Belirtiler, Nedenleri, Tedavi Seçenekleri.

Sivilceyle ilgili bunca konuşmanın ardından, durumu biraz tanımlamaya çalışsak iyi olur. Akne, yüzde, boyunda, omuzlarda, göğüste, sırtta, üst kollarda ve üst bacaklarda görülebilen sebum (beyaz nokta ve siyah nokta olarak da bilinir), sivilce, nodül veya kistlerle tıkanmış gözenekler için yaygın olarak kullanılan addır. Çoğu genç ve çok sayıda yetişkin, az ya da çok uzun süreler boyunca sivilceden muzdariptir. Bu durum herhangi bir yaş grubu, ırk veya cinsiyetle sınırlı değildir. Dünya çapında yüz milyonlarca insanı etkiliyor. Sivilcelerle ilgili en büyük sorunlar, sivilcelerin hoş olmayan görünümü ve geride bırakabilecekleri yara izleridir. Sivilce Türleri Her ne kadar Sivilceler, sivilcelerin açık ara en yaygın şeklidir ve çoğu insanın karşılaşabileceği veya muzdarip olabileceği bir türdür; başka biçimlerin de olduğunu bilmelisiniz. En basit şekli, lezyonların en basiti olan sadece komedonların bulunduğu akne vulgaris'tir. Lezyonlar sivilceden etkilenen küçük cilt lekeler

Meme Büyütme Ameliyatıyla İlişkili Riskler: Önce Güvenlik!

Birçok kadın göğüslerini büyütmek ister. Cevap silikon jel yerleştirilmesinde veya göğüs implantlarıyla büyütmede ( meme ameliyatı ) bulunabilir. Anestezinin ne tür güvensiz sonuçlara yol açabileceğini herkes bilir. Ayrıca birçok bayan şiddetli ağrılar yaşayabilir ve uzun bir iyileşme süresine ihtiyaç duyabilir, bu da onların iş ve aile hayatlarına tam anlamıyla dahil olamayacakları anlamına gelir. Cerrahi işlem sonrasında göğüsler çok ağrılı ve hassas olduğundan hastaların ağrıyı hafifletmek için tablet almaları gerekir. Bu, ameliyat yoluyla meme büyütme sürecinin tamamının inanılmaz derecede pahalı ve riskli olduğu anlamına gelir. Kimyasal ve hormon almanın sonuçları düşünülmeden enjeksiyon, jel, ilaç ve krem ​​gibi seçenekler yapılabilir. Doğal olmayan bu çözümlerden uzak durmaya çalışın. Göğüs büyütme ameliyatı tam olarak nedir ve ilişkili risklerden nasıl kaçınılır? Meme Büyütme Ameliyatından Önce Göğüs ameliyatı yapmayı düşünüyorsanız, göğüs büyütme operasyonunuzun ayrıntıların

Kadın Libidosunun Sırlarını Çözmek: Kadın Cinsel Sağlığına İlişkin Kapsamlı Bir Kılavuz

Pek çok kadın cinsel hayatında sorunlar yaşıyor ve çözüm arıyor. Sorun şu ki erkek geliştirme ürünlerini kolaylıkla bulabilirsiniz: iyi bilinen Viagra'dan tüm o bitkisel hap ve kremlere kadar. Bu seçenekler kadınların cinsel dürtüsünü artırsa da, erkekler için tasarlanmış ve formüle edilmişlerdir ve muhtemelen yan etkilere neden olabilirler. Kadın libidosunun ardındaki hikaye Cinsel ilişkiyle ilgili sorunlar sıklıkla erkeklerin gözünü korkutur çünkü onlarla nasıl başa çıkacaklarını ve durumu nasıl düzelteceklerini bilmiyorlar. Farklı ilaç şirketleri, cinsel ilişkileriyle meşgul olan erkeklere erkeklik geliştirme hapları sunarak bu fikirden bariz bir şekilde faydalanıyor. Ancak libido düşüklüğü şikayetleri özellikle 40'lı yaşlardaki kadınlarda da görülebilmektedir. Bu durum çoğu durumda dişiler orgazma ulaşmadan önce ilginin ve/veya enerjinin hızlı kaybıyla ifade edilir. Bu sorun bayanları rahatsız eder ve giderek ilişkilerin uyumunu tehdit eden bir faktöre dönüşür. Çoğu