Ana içeriğe atla

Düşük Kadın Libidosu: Kadınlarda Cinsel İşlev Bozukluklarını Anlamak ve Üstesinden Gelmek

Yıllar boyunca erkekler, yakınlıkta karşılaştıkları sorunları çözmek için birçok fırsat elde etti. Libidodaki düşüş karşılaşabilecekleri sorunların bir örneği olabilir. Kadınlar sıklıkla aynı sorunları yaşıyor ancak bu durumlar açıkça tartışılmıyor ve yokmuş gibi görünüyor. Bu öyle değil. Hakkında konuşulmamasına rağmen varlar. Kadınlarda ayrıca cinsel işlev bozukluğu da gelişme eğilimi gösterir; buna kadın cinsel işlev bozukluğu denir.

Bir dizi anket ve araştırma yapıldı ve bunların çoğunda kadınlarda cinsel işlev bozukluklarının, kadınlarda libido sorunlarının olduğu sonucuna varıldı. Devam eden tatminsizlik, giderek tüm cinsel yaşamı mahveder ve bu durum kadın-erkek ilişkilerinde ciddi engellere yol açar. Hatta ilişkinin bitmesine bile neden olabilir. Dolayısıyla olumsuz sonuçlar çok ciddi ve yıkıcı olabilir. Kadınlarda cinsel işlev bozukluğunun nedenlerini keşfeden hepsi bu vakanın acil müdahale gerektirdiği ve özel bir dikkatle ele alınması gerektiği konusunda hemfikirdi. Tehlikede olan o kadar çok şey var ki, kadın geliştirme tedavisi gerekli.

Cinsel libido azalmasıyla ilgili zorluklar

Cinsel libido azalması, genital kuruluk, esneklik eksikliği ve cinsel uyarılmanın azalmasıyla ilgili zorluklar, doğumdan soğuk algınlığı ve burun ilaçlarına kadar pek çok şeyden kaynaklanabilir. Elbette menopoz, düşük cinsel dürtünün en önemli nedeni olarak kabul edilebilir çünkü hormonal değişiklikler. Perimenopozda östrojen eksikliği, menopozun cinsel isteğinizi etkilemesi ve yağlama eksikliği kadınların sıklıkla muzdarip olduğu şeylerdir. Vajinal kuruluk sadece seks sırasında değil genel olarak da oldukça rahatsız edici bir durumdur. Rahatsızlığa ve acıya neden olur ve kadının seks algısını etkiler, bu da hoş olmaktan uzaktır.

Bu zorluklardan kurtulmanın bir yolu yoksa bunların yukarıda belirtilen belirtilere yol açmasına izin vermeyin. Kadınları güçlendirici kremleri denerseniz, bu hoş olmayan semptomların çoğunun ortadan kaybolduğunu ve artık seks sırasında cinsel libido azalması, ağrılar ve diğer vajinal problemler nedeniyle acı çekmediğinizi anladığınızda şaşıracaksınız.

Hayat, kendinizi pek iyi hissetmediğiniz veya yalnızca fiziksel olarak rahatsız olduğunuz dönemlerle doludur, ancak bu geçici sorunların, partnerinizle olan mutlu ilişkinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Bu değişikliklerin ailenizi mahvetmesine izin vermeyin. Zevkli cinsel ilişkiyi reddetmeyin, aksi takdirde partnerinizle olan yakınlığınız olumsuz etkilenir. Daha sonra istenmeyen sonuçlar doğuracaktır. Kadın geliştirme kremleri şüphesiz etkili ve güvenlidir. Seks hayatınızda yaşadığınız zorlukları unutun ve libidonuzu geliştirin. Ucuzdur, ancak sonuçlar inanılmazdır.

Seks Dürtüsündeki Düşüşün Nedenleri

Bazı kadınlar bir süre cinsel istekte bir düşüş hissedebilir. Terim farklı olabilir, ancak ne kadar uzun sürerse sürsün bu istenmeyen ve nahoş bir durumdur. Yirmili yaşlarınızda hissettiğinizin aynısını hissetmek ister misiniz? Şu anda sekse ilginizin olmadığını kabul etmenize gerek yok. Eğer çift cinsel ilişkiye girmiyorsa bu durum aralarındaki iletişimi bozabilir. Kadınlarda libido geliştirme birçok şirketin üzerinde çalıştığı zorlu bir iştir.

Eğer sorunun fiziki yönü ile alakası yoksa sorunun sebebinin ne olduğunu sormalısınız. Suçluluk duygusu, stres, kaygı rahatlamanın ve cinsel ilişkiye girme isteğinin önünde engel olabilir. Duygusal sorun da daha az zor değildir ve profesyonel yardım gerektirir. Bu durumda davranış terapisi seçilmelidir.

Kilo kaybı sonrası kadın libidosu

Çoğu durumda hem kadın libidosu hem de genital sağlık kilo kaybından etkilenir. Gerçekte genellikle yumuşak ve sağlıklı olan dokular gevşer. Dişi geliştirme bu sorunu çözer ve sorunlu alanları onarır.

Kadın geliştirme ameliyatı "alacakaranlık" veya genel anestezi ile yapılır ve aynı gün içinde yapılan bir işlemdir. Bir cerrahın ameliyatı tamamlamak için yaklaşık bir veya iki saate ihtiyacı vardır. Ameliyat sonrası ağrıların ağızdan alınan ilaçlarla giderilmesi gerekmektedir. Çoğu durumda hastalar ortalama yedi ila on gün içinde çalışabilirler.

Tıp uzmanları ve toplum, ameliyatı hiçbir zaman pek sevmedi. Bazı durumlarda da haklılar çünkü bunlardan kaynaklanan bazı riskler var. Bazı durumlarda kadın geliştirme hapları veya özel kayganlaştırıcı jel ile bunu yapabilirsiniz. Bu yöntemler aynı zamanda etkili olabilir ve organlarınızın daha iyi ve daha genç görünmesini sağlayabilir. Üstelik bu araçlar herhangi bir zararlı yan etkiye neden olmaz.

Kadınlarda libido tedavisine nasıl başlanır?

Toplumumuzda kadınlar iş, aile veya her ikisi arasında seçim yapma olanağına sahiptir. Geçmişin medyasının Haziran Satırlarının yerini akıllı, şımarık, kariyer odaklı kadınlar aldı. Hepimiz Sex and the City oyuncu kadrosu gibi heyecan verici seks hayatları yaşadığımızı hayal etsek de kaçımız gerçekte öyleyiz?

Kadınların %10'unun tek başına ya da partneriyle hiç orgazm yaşamadığını biliyor muydunuz? Mesele yapamamak değil, yapmamak değil. Pek çok kadın yatak odasında istediklerini nasıl elde edeceklerinden emin değil. İşte başlamanıza yardımcı olacak küçük bir kadın geliştirme ipucu.

Mastürbasyon, özellikle daha önce hiç orgazm olmadıysanız, neyin iyi hissettirdiğini anlamanın anahtarıdır. Bu, manuel olarak, bir vibratörle veya sizin için iyi hissettiren herhangi bir şekilde yapılabilir. Doruğa ulaşmak için kendinize çok fazla baskı uygulamayın; vücudunuzu keşfettikçe tetikleyicilerinizi keşfedeceksiniz. Ayrıca libidonuzu iyileştirmek için kadın geliştirme hapları da alabilirsiniz.

Kadın mastürbasyonu, kadınlarda cinsel işlev bozukluklarının üstesinden gelmeye yardımcı olur mu?

Kadın mastürbasyonu cinsellikle ilgili temalarda pek konuşulmuyor. Bununla birlikte, kadınlara yönelik seks oyuncakları endüstrisi yılda on milyonlarca dolara ulaşıyor. Eğer öyleyse neden onun hakkında bu kadar az şey duyuyoruz?

Bunu söylediğim için üzgünüm ama erkekler kadınlardan daha sık mastürbasyon yapıyor. Janus Cinsel Davranış Raporu hazırlandı ve 1992'de kadınların yalnızca %38'inin bu cinsel davranışı yaşadığını ortaya çıkardı. Erkeklerin yüzde 55'i düzenli mastürbasyon yapıyor. Kadın dergisi Red Book ise yaptığı anketle evli kadınların yüzde 68'inin mastürbasyon yaşadığını kanıtladı.

Bu keşif kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Bayanlar cinsel ilişkide çekingen olabilirler, bu da aktivitelerini kısıtlar. Derin nefes almak ve PC kaslarını sıkmak burada iyi olabilir. Kasları güçlendirmeye ve daha iyi kontrol sahibi olmanıza yönelik Kegel egzersizlerine göz atabilirsiniz. Farklı derece ve basınçları deneyerek kendinizi okşayabilir ve en çok sevdiğiniz şeye bakabilirsiniz. Hızları ve basınçları deneyin. Üstelik yeni duygular deneyimlemek için kadın geliştirme haplarını deneyebilirsiniz!

Fantezileri ve tabuları keşfederek içinde bulunduğunuz çerçeveleri yıkmaya çalışın. Seks sırasında müstehcen konuşmak istiyorsanız önce yalnız kalmayı deneyin. Önce vücudunuza odaklanarak bu fikre alışacak ve ardından partnerinizle hayal kuracaksınız.

Daha iyi kadın libidosu için yaşam tarzı değişiklikleri

Bir ilişkide dostluk çok önemlidir. Bir kadının libidosunu yükseltir. Bir çiftte her iki kişi de birbirinden memnun olmadığında, seks zevk getirmediğinde bunu daha az sıklıkta yaparlar. İlişkideki bazı sorunların sadece yatakta yaşanmadığını anlamak önemlidir. Çözülmediğinde ise birikerek cinsel yaşamı etkilerler.

Kadınsı gelişimin yanı sıra, libidosu düşük olan bir kadının yaşam tarzını da değiştirmesi gerekir. Düzenli egzersizler bunu yapmanıza yardımcı olacaktır. Vücudun sağlığını iyileştirecek, ancak sadece bu değil. Dolaylı da olsa cinsel alan üzerindeki etkisi de mevcuttur. Kan vajinadan daha iyi akacak, uyarılmayı ve dolayısıyla cinsel dürtüyü hafifletecektir. Dostça bir ilişki çok yardımcı olur; partnerinizin okşaması özellikle keyifli olacaktır ve kadın ona karşı ve seks sırasında daha açık olacaktır.

Kadınları güçlendirme hapları: kadınlarda cinsel işlev bozukluklarına en iyi çözüm

Normalde cinsel yaşamla ilgili sorunlar, cinsel aktivitenin kontrolünün kendilerinde olduğu yönündeki genel görüş nedeniyle erkekleri rahatsız eder. Bu inanç, farklı erkek geliştirme hapları üreten birçok şirket tarafından açıkça kullanılmaktadır. Ancak kadınlar söz konusu olduğunda, düşük kadın libidosu ve cinsel istek yalnızca erkeklerle ilgili sorunlar değildir. Kadınlar, vücutlarına uyum sağlamak ve aynı zamanda kendilerini seksle ilgili sorunlardan kurtarmak için kadın geliştirme haplarını seçerler.

Temel olarak, kadın geliştirme haplarının kadınlar için iki ana amacı vardır: cinsel yaşamlarını değiştirirler ve partnerleriyle iyi ilişkileri korumaya yardımcı olurlar. Kadın geliştirme hapları, kadınların seks ve yakınlık konusundaki iştahını artırır ve her zamanki seks sorunlarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Kadınlar genellikle cinsel yaşamlarını büyük ölçüde etkileyen duygusal, sosyal ve fiziksel sorunlarla karşılaşırlar. Tüm bu sorunlar kadınların cinsel yaşamlarını büyük ölçüde etkiliyor ve işte bu noktada kadın geliştirme hapları yardımcı olabilir.

Daha iyi bir cinsel sağlık için vajinanın şekli nasıl iyileştirilir?

Pek çok kadın, plastik cerrahiyi genital organlarının şeklini iyileştirmenin bir yolu olarak görmeye başlıyor. Yaşla birlikte vajina da vücudun diğer kısımlarında olduğu gibi değişir ve bu gerçek kadınlar ve partnerleri için açık hale gelir. Yaş ilerledikçe glandüler dokuların yerini yağ dokularının aldığını ve bunun sonucunda vajinanın şekil değiştirdiğini bilmiyor olabilirsiniz.

Yaşlanma cildin esnekliğini azaltır ve bu hoş olmayan değişikliklere neden olan faktörlerden biridir. Bu gibi durumlarda plastik cerrahlar "Vajinoplasti" adı verilen ameliyatı önermektedir. Kadınlar bu vajinal gençleştirme ameliyatı ile vajinanın şeklini düzeltebilirler. Ameliyat, kadınların yağlamayı iyileştirmesine ve cinsel dürtüyü artırmasına olanak tanır. Büyük olasılıkla, daha önce ergenlik yıllarınızda sahip olduğunuz vajina durumuna kavuşacaksınız.

Bazen işlem iz bırakmadan da yapılabilmektedir. Ancak yaşlanmanın genital organları önemli ölçüde etkilemesi nedeniyle bu tür durumlar nadirdir. Bu ameliyat birkaç hafta süren bazı ağrıların nedeni olabilir. Hastalar genellikle yaklaşık bir hafta sonra işlerine dönebilir ve 3-4 hafta sonra tüm olağan aktivitelerine devam edebilirler.

Yaşlanmaya bağlı olarak yaşadığınız sorunlara en iyi çözümü bulmak için bu tür sorunların anlatıldığı kadın geliştirme forumunu ziyaret edin. tartışıldı. Burada vajinanızın doğal olarak iyileştirilmesine ilişkin farklı görüşler, tavsiyeler ve tavsiyeler bulacaksınız.

Çözüm: Kadınlarda libidoyu ve doğurganlığı artırabilen bitkisel kadın libido hapları

Kadınlar, partnerleriyle yakın, mutlu ve sevgi dolu bir ilişkinin önemli bir parçası olan yakınlık için enerji ve motivasyonu artırmak amacıyla doğurganlık artırıcılar satın alır. Kadın doğurganlığını artırıcılar cinsel yaşamı iyileştirir ve bizi mahrum bırakabilecek hormonal, beslenme ve stres kaynaklı dengesizlikleri düzeltir. cinsel yakınlık arzusu. Kadınların cinsel yaşamlarının karşılaştıkları her türlü zorluktan etkilendiği aşikardır. Kronik yorgunluk ve kaygıdan yakınan bu kişiler, cinsel istek ve seks için harcayacak enerjileri olmadığı için akşamlarını pasif olarak uyuyarak veya dinlenerek geçirmeyi tercih ederler.

Kısırlık sorunları, geçmişte yaşanan ve vücudun cinsel dürtülerini etkileyen bazı psikolojik travmaların yol açtığı düşük libido ile bağlantılı olabilir. Bir kadın hastalandığında, vücudun doğal tepkisi güçlü olmadığından cinsel istek eksikliği yaşamaya eğilimlidir. Kadınları seks konusunda kayıtsız bırakan en yaygın fiziksel sorunlardan biri de vajinal kuruluktur. Hormonal dengesizlikten, özellikle de düşük testosterondan kaynaklanır. Hormon düzeyleri normalse kadınların doğal kayganlaştırıcıları ilişki sırasında bulunur.

Kadın doğurganlığını artırabilen, cinsel yaşamınızı iyileştirebilen ve üreme sisteminin daha iyi çalışmasına katkıda bulunabilen doğal bitkiler vardır. Zaten söylendiği gibi, kadınların bu sorunla başa çıkmalarına yardımcı olmak için kadın doğurganlığını artırıcılar üretiliyor. Bunları kullanan kadınlar, daha tatmin edici seks ile daha tatmin edici ilişkilere dönebilirler. Cinsel dürtülerini yeniden canlandırabilir ve bu açıdan daha enerjik olabilirler. Genellikle Ahududu yaprağı ekstresi, Damiana yaprağı, Zencefil kökleri, Valerian, Meyan kökü ve Karayılan otu içerirler. Bu şifalı bitkiler kadın doğurganlığını artırabilir:

  • Ahududu yaprağı, vücudun hamile kalma yeteneğini artıran bir hamilelik bitkisidir. Aynı zamanda bir kadın toniğidir.
  • Meyan kökü adrenal bezleri güçlendirerek endokrin profilini normalleştirir ve Damiana yaprağı eski çağlardan beri iyi bilinen bir afrodizyaktır.
  • Kedi otu kökü, Karayılan otu kökü ve Zencefil kökünün işlevi stresi azaltmak, hormonal sistemi dengelemek, cinsel açıdan uyarmaktır.

Bu maddeleri içeren libido artırıcıları alan kadınların vücutlarında bazı önemli değişiklikler yaşadıkları bildiriliyor; bunlar arasında daha sıkı vajinal kasılma, daha az adet ağrısı, daha iyi uyku ve daha büyük göğüsler yer alıyor.

Doğurganlık artırıcıların çoğunluğunun kadın doğurganlık forumlarında tamamen güvenli olduğu ortaya çıkıyor; kadınların bu bitkisel ilaçları kullanırken diğer istenmeyen etkilerin yanı sıra olumsuz etkilerden de endişelenmemesinin nedeni budur; Aslında bu tür eşyaların doktor reçetesine ihtiyacı yoktur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Akne Nedir? Akne, Sivilce ve Siyah Noktalara Kapsamlı Bir Bakış: Belirtiler, Nedenleri, Tedavi Seçenekleri.

Sivilceyle ilgili bunca konuşmanın ardından, durumu biraz tanımlamaya çalışsak iyi olur. Akne, yüzde, boyunda, omuzlarda, göğüste, sırtta, üst kollarda ve üst bacaklarda görülebilen sebum (beyaz nokta ve siyah nokta olarak da bilinir), sivilce, nodül veya kistlerle tıkanmış gözenekler için yaygın olarak kullanılan addır. Çoğu genç ve çok sayıda yetişkin, az ya da çok uzun süreler boyunca sivilceden muzdariptir. Bu durum herhangi bir yaş grubu, ırk veya cinsiyetle sınırlı değildir. Dünya çapında yüz milyonlarca insanı etkiliyor. Sivilcelerle ilgili en büyük sorunlar, sivilcelerin hoş olmayan görünümü ve geride bırakabilecekleri yara izleridir. Sivilce Türleri Her ne kadar Sivilceler, sivilcelerin açık ara en yaygın şeklidir ve çoğu insanın karşılaşabileceği veya muzdarip olabileceği bir türdür; başka biçimlerin de olduğunu bilmelisiniz. En basit şekli, lezyonların en basiti olan sadece komedonların bulunduğu akne vulgaris'tir. Lezyonlar sivilceden etkilenen küçük cilt lekeler

Meme Büyütme Ameliyatıyla İlişkili Riskler: Önce Güvenlik!

Birçok kadın göğüslerini büyütmek ister. Cevap silikon jel yerleştirilmesinde veya göğüs implantlarıyla büyütmede ( meme ameliyatı ) bulunabilir. Anestezinin ne tür güvensiz sonuçlara yol açabileceğini herkes bilir. Ayrıca birçok bayan şiddetli ağrılar yaşayabilir ve uzun bir iyileşme süresine ihtiyaç duyabilir, bu da onların iş ve aile hayatlarına tam anlamıyla dahil olamayacakları anlamına gelir. Cerrahi işlem sonrasında göğüsler çok ağrılı ve hassas olduğundan hastaların ağrıyı hafifletmek için tablet almaları gerekir. Bu, ameliyat yoluyla meme büyütme sürecinin tamamının inanılmaz derecede pahalı ve riskli olduğu anlamına gelir. Kimyasal ve hormon almanın sonuçları düşünülmeden enjeksiyon, jel, ilaç ve krem ​​gibi seçenekler yapılabilir. Doğal olmayan bu çözümlerden uzak durmaya çalışın. Göğüs büyütme ameliyatı tam olarak nedir ve ilişkili risklerden nasıl kaçınılır? Meme Büyütme Ameliyatından Önce Göğüs ameliyatı yapmayı düşünüyorsanız, göğüs büyütme operasyonunuzun ayrıntıların

Kadın Libidosunun Sırlarını Çözmek: Kadın Cinsel Sağlığına İlişkin Kapsamlı Bir Kılavuz

Pek çok kadın cinsel hayatında sorunlar yaşıyor ve çözüm arıyor. Sorun şu ki erkek geliştirme ürünlerini kolaylıkla bulabilirsiniz: iyi bilinen Viagra'dan tüm o bitkisel hap ve kremlere kadar. Bu seçenekler kadınların cinsel dürtüsünü artırsa da, erkekler için tasarlanmış ve formüle edilmişlerdir ve muhtemelen yan etkilere neden olabilirler. Kadın libidosunun ardındaki hikaye Cinsel ilişkiyle ilgili sorunlar sıklıkla erkeklerin gözünü korkutur çünkü onlarla nasıl başa çıkacaklarını ve durumu nasıl düzelteceklerini bilmiyorlar. Farklı ilaç şirketleri, cinsel ilişkileriyle meşgul olan erkeklere erkeklik geliştirme hapları sunarak bu fikirden bariz bir şekilde faydalanıyor. Ancak libido düşüklüğü şikayetleri özellikle 40'lı yaşlardaki kadınlarda da görülebilmektedir. Bu durum çoğu durumda dişiler orgazma ulaşmadan önce ilginin ve/veya enerjinin hızlı kaybıyla ifade edilir. Bu sorun bayanları rahatsız eder ve giderek ilişkilerin uyumunu tehdit eden bir faktöre dönüşür. Çoğu