Ana içeriğe atla

Kadın Libidosunun Sırlarını Çözmek: Kadın Cinsel Sağlığına İlişkin Kapsamlı Bir Kılavuz

Pek çok kadın cinsel hayatında sorunlar yaşıyor ve çözüm arıyor. Sorun şu ki erkek geliştirme ürünlerini kolaylıkla bulabilirsiniz: iyi bilinen Viagra'dan tüm o bitkisel hap ve kremlere kadar. Bu seçenekler kadınların cinsel dürtüsünü artırsa da, erkekler için tasarlanmış ve formüle edilmişlerdir ve muhtemelen yan etkilere neden olabilirler.

Kadın libidosunun ardındaki hikaye

Cinsel ilişkiyle ilgili sorunlar sıklıkla erkeklerin gözünü korkutur çünkü onlarla nasıl başa çıkacaklarını ve durumu nasıl düzelteceklerini bilmiyorlar. Farklı ilaç şirketleri, cinsel ilişkileriyle meşgul olan erkeklere erkeklik geliştirme hapları sunarak bu fikirden bariz bir şekilde faydalanıyor. Ancak libido düşüklüğü şikayetleri özellikle 40'lı yaşlardaki kadınlarda da görülebilmektedir. Bu durum çoğu durumda dişiler orgazma ulaşmadan önce ilginin ve/veya enerjinin hızlı kaybıyla ifade edilir. Bu sorun bayanları rahatsız eder ve giderek ilişkilerin uyumunu tehdit eden bir faktöre dönüşür.

Çoğu zaman standart bir kadının varlığı birçok sorunla doludur ve bunların nedenleri sosyal gerçekliklerde, duygusal deneyimlerde ve fiziksel sağlıkta olabilir. Kadınların aileleriyle görevleri nedeniyle pek çok duygusal ve sosyal sorunları vardır. Kadınların ev içinde pek çok görevi vardır; çocuklarla ve ailenin mallarıyla ilgilenirler. Ve aynı zamanda kadınlar da çok sıkı çalışmaya devam ediyor. Erkeklerle eşit düzeyde mücadele etmeleri gerekiyor. Ve geceleri yorgunlar ve bu zamanı kocalarıyla geçirmek istemiyorlar, sadece uyumak istiyorlar.

Düşük kadın libidosu duygusal ve sosyal sorunların bir sonucu olabilir. Fiziksel mücadeleler aynı zamanda düşük kadın libidosuna da yol açabilir. Elbette fiziksel olarak sağlık sorunları yaşayan kadınlar, zayıf vücudun tepkisi nedeniyle seks yapmaktan daha çekiniyorlar. Ve zayıf doğal tepkilerin kadınların cinsel ilişkileri üzerindeki en olağan etkisi, ara sıra meydana gelen ve varsa da zayıf orgazmdır. Kadınlar erkeklere göre daha fazla orgazm olabilse de orgazm yeteneğini erkeklerden daha sık kaybederler.

Vajinal kuruluk ve kadın libidosu

Vajinal kuruluk, bu da kadınların ilgisini kesiyor cinsel ilişkilerde görülen ve kadınlarda libido sorunlarına neden olan, hormonal değişikliklerin eksikliğinden ve düşük testosteron düzeyinden kaynaklanan; Yeterli vücut hormonu ve testosteron varsa, kadınlar seks sırasında ek yardıma ihtiyaç duymadan yağlama yapabilirler. Zayıf doğal tepkiler aynı zamanda zayıf orgazm veya hatta hiç orgazm olamama anlamına da gelebilir. Kadınların erkeklere göre daha fazla orgazma ulaşmalarına rağmen bu cinsel ihtiyaçlar erkeklerden ziyade kadınlar tarafından hızla kaybedilmektedir.

Kadın geliştirme hapları, partnerleriyle ilişki sorunlarına neden olan vajinal kuruluk, kısırlık ve diğer ilgili sorunlardan muzdarip kadınlara yardımcı olur. Zaten hamile kalma şüphesi ve baskısı, çiftin hamile kalma umudunu yok edebilir ve dolayısıyla eşler arasında büyük bir stres yaratabilir. Kısırlık, aynı zamanda kadınların vücutlarının cinsel dürtülerinin otomatik olarak kapanmasına neden olan acı verici deneyimlerinden kaynaklanan düşük cinsel istek durumları tarafından da belirlenebilir.

Anorgazmi

Orgazmla ilgili sorunlarınız mı var? Çok heyecanlı görünüyorsun ama bunun bir faydası yok. Bu durumda muhtemelen anorgazmi hastasısınız demektir., farkında olmadan.

Sağlık sorunlarına ilişkin araştırmalar erkeklerin ikilemine adanmıştır. Ereksiyon bozukluğunu tedavi etmek zorunda kaldığında, ameliyatın bir çözüm olabileceği, ancak bu durumdan kurtulmanın tek yolu olmadığı ve hapların ve takviyelerin yardımcı olabileceği durumlar dikkate alınarak, bir erkeğe alternatifler sunulur. Sorunlarınıza yakından bakmanın zamanı geldi.

Uzun süredir seksten tatmin olmayan biriyseniz ve kimse bunu umursamıyorsa, o zaman korkunç istatistiklerin verilerini bilmelisiniz. Yalnız değilsiniz. Üstelik kadınların yaklaşık %15'i özel yardım almadan orgazma ulaşamamakta ve kadınların yarısı sıklıkla bu tür engellerle karşılaşmaktadır. Kadınların yaklaşık %65'i yakınlıktan memnun olmadığında bu ciddi bir sorun haline geliyor.

Yakın zamana kadar kadınların cinsel sağlık uzmanları anorgazmi kavramını daha kesin bir şekilde tanımladılar.

Anorgazminin nedenleri

Cinsel uyarılmanın/uyarılmanın arttığı yönündeki kişisel bildirime rağmen, orgazm yok, orgazm duyularının gücünde gözle görülür azalma var, kadın libidosu düşük veya her tür uyarıdan dolayı orgazmda bariz bir gecikme var.

Anorgazmi hem erkeklerin hem de kadınların başına gelebilir, ancak daha sıklıkla kadınlar bundan muzdariptir. Erkek anorgazmisi pek araştırılmadı. Anorgazmi iki tür olabilir: orgazmın hiç yaşanmadığı birincil anorgazmi ve ikinci tür, kişinin daha önce orgazm olmuş ancak herhangi bir nedenle artık orgazm olmaması durumunda ikincil anorgazmidir ve Orgazm olsa bile, orgazm seks sırasında doğal olarak değil, mastürbasyon yoluyla elde edilir. Tedavi, vakanın ayrıntılarına göre ve çiftte anorgazmiden muzdarip olan kişiye (erkek veya kadın) bağlı olarak seçilir.

Sorunun nedenini bulduğunuzda sorunu kısmen çözmüş olursunuz. Bir şey vücudunuzdaki sorunu tetikliyor ve bunun nedenini öğrenmek için işlev bozukluğunu tedavi etmeye çalışmalısınız. Herhangi bir hastalığınızın olmadığından emin olmak için, sırf bu olasılığı en baştan dışlamak için, öncelikle doktorunuza danışmanız faydalı olacaktır. Bu neden anorgazminin her iki türü için de mümkündür. Bu gibi nedenleri dışladıktan sonra sıra tanı ve tedaviye gelir. Aynı şekilde sorunun kökeni psikolojik ise, örneğin kişiye şiddet uygulanmışsa, uzman kişi danışmanlık hizmeti verebilir.

Anorgazmi: tedavi seçenekleri

Bir kişi baskı altında olduğunda ve partneriyle birlikte rahatlayamadığı zaman, düşünceler uzaktadır ve seks üzerine yoğunlaşmamıştır; bu durum sıklıkla meydana gelir. Dinlenmek, sağlıklı beslenmek, egzersiz yapmak, yakın insanlardan yardım almak gerekiyor. Anorgazmi tedavisi aslında zor değil ancak cinsel açıdan sağlıklı olmak için uygun bir yaşam tarzı önemlidir.

Kadınların yüzde 30'u düzenli orgazm yaşıyor. Çok sayıda kadın, klitorisin özellikle elle veya ağız yoluyla uyarılmasına ihtiyaç duyar. Muhtemelen eskisi kadar algısal değilsiniz. Seks hayatında böyle şeyler olur. Cinsel açıdan çekici şeyler hayal edin ve bu noktaları partnerinizle tartışın, yeni şeyler deneyin. Hayatınıza romantizmi geri getirmenize ve yenilenmiş güçle aynı zevkin tadını çıkarmanıza yardımcı olan seks terapistinin yardımı tavsiye edilir!

Kadın libido artırıcı haplar kan akışını daha yoğun hale getirir. Kan cinsel organlara hücum eder ve bu, vajinal kuruluk olduğunda doğal kayganlaştırıcı oluşumuna yardımcı olur. Anorgazmi problemlerinde en önemli şey hormon seviyesini dengede tutması ve duyuları arttırarak orgazma ulaşmanıza yardımcı olmasıdır. Muhtemelen aynı anda almanız gereken diğer ilaçlarla birlikte kullanım açısından zararsız ve etkilidirler.

Kadınlarda cinsel dürtü nasıl geliştirilir?

Aslında, cinsel dürtüyü iyileştiren çözümler kadınlar için 2 temel işlevi içerir: samimi yaşamlarını geliştirmek ve sevdikleriyle tatmin edici ilişkiler sürdürmeye yardımcı olmak. . Kadın geliştirme hapları, kadınların cinsel ilişki arzusunu artırır ve sık sık yaşanan samimi sorunlarla başa çıkmalarına yardımcı olur. Duygusal, fiziksel ve sosyal sorunlar cinsel yaşamı olumsuz etkiliyor. Kadınlar, partnerleriyle seksten keyif almak yerine, akşamlarının çoğunu uyumaya ve dinlenmeye ayırma eğilimindedir. Bu onların seks arzusunu ve enerjisini tamamen kaybettikleri anlamına gelir.

Cinsel dürtüyü artırıcı çözümler ayrıca, yakın ilişkilerini etkileyen kısırlık sorunları yaşayan kadınların sevinmesine de yardımcı olur. Aslına bakılırsa, çocuk sahibi olmanın yarattığı endişe ve stres, partnerin hamilelik hedefini etkileyebilir ve dolayısıyla kadın ve erkek arasındaki duygusal stresin artmasına neden olabilir.

Geçmişte yaşanan bazı travmatik deneyimlerin sonucu olarak kadının vücudunda cinsel dürtülerin durmasına neden olan cinsel istek düşüklüğü de kısırlık sorunlarına neden olabiliyor.

Libido düşüklüğünün duygusal ve sosyal sorunların yanı sıra fiziksel mücadeleler de bir diğer nedenidir. Sağlığıyla ilgili sorunları olan kadınların cinsel istekleri sağlıklı kadınlara göre daha azdır. Çünkü vücutlarının tepkileri zayıflar. Kadınlarda libido düşüklüğünün nedenlerinden biri de vajinal kuruluktur. Kadınlar bu durumdan muzdarip olduklarında seksle ilgilenmezler. Bunun nedeni organizmadaki hormonal değişiklikler ve düşük testosteron seviyesidir. Hormon seviyesi dengede olmasına rağmen sorun devam ediyorsa çift bu sorunu çözmek için cinsel ilişki sırasında yağlama işlemine başvurabilir.

Zayıf vücut tepkisi, orgazmın zayıf olduğu veya hiç orgazm olmadığı anlamına gelir. Kadınlar birden fazla yoğun orgazm yaşayabilseler de bu yeteneklerini erkeklerden çok daha hızlı kaybederler.

Kadınlara yönelik geliştirme haplarının çoğunluğunun %100 zararsız olduğu kabul edildiğinden, kadınların bunu yapmasına gerek yoktur. Bu tür hapları alırken zararlı sonuçlar veya yan etkiler konusunda endişe edin. Bu takviyelerin aslında bir tıp uzmanı tarafından reçete edilmesine bile gerek yoktur.

Bir kadının amacı hamile kalmaksa, bunu kadın geliştirme haplarıyla elde edeceğinin garantisi yoktur. Dayanıklılığı ve cinsel performansı artırarak sürece katkıda bulunurlar. Hem erkeklerin hem de kadınların cinsel yaşamını iyileştirme fırsatı var ve kadınlardan bahsedersek, kadın geliştirme haplarını kastediyoruz.

Kadınları güçlendirme hapları

Kadınları geliştirme hapları, kadınların cinsel yaşamlarını iyileştirmelerine ve üreme sistemleriyle ilgili sorunları düzeltmelerine yardımcı olabilir. Kadınlar cinsel arzu hissetmeye başlayabilir ve cinsel hayata daha fazla ilgi gösterebilir, bu da genel olarak çiftin ilişkisini geliştirir. Kadın haplarının içeriği arasında Damiana yaprağı, Meyan kökü, Ahududu yaprağı ekstresi, kara Yılankökü kökü, Kediotu kökü ve Zencefil kökü bulunur.

  •  Ahududu yaprağı ekstresi kadınlar için bir toniktir ve hamilelik bitkisi olarak da adlandırılır. Çocuk sahibi olma yeteneğini artırır.
  • Meyan kökü kadınların adrenal bezlerini güçlendirir ve hormonal fonksiyonları da iyileştirir. Damiana yaprağı ise ünlü bir afrodizyaktır.
  • Kediotu, Zencefil ve Karayılan otunun kökleri de kadın geliştirme haplarının içeriğidir. Stresi ve gerginliği giderir, cinsel isteği canlandırır ve hormonal seviyeyi iyileştirir.

Bu ürünlerden biri ile cinsel uyarıcı kullanan kadınların vücutlarında bir takım önemli değişiklikler olduğu gösterilmiştir. : Daha az adet dönemi rahatsızlığı, daha rahat bir uyku, daha sıkı genital kasılma ve daha büyük göğüsler.

Daha iyi bir kadın seksi için yağlanma

Bir partnerle iletişim, daha iyi seksin en önemli unsurudur. Bu basit bir gerçek ama aynı zamanda partnerinize yakın olmaya çalışmanın en sorunlu yanı. Pek çok insan susup memnuniyetsizliklerini gizler ve bazı aşırı durumlarda cinsel tatmini taklit eder. Ancak partnerinizin sizden herhangi bir işaret almadan sizi neyin tatmin ettiğini tahmin edeceğini ummayın. Ve eğer daha önce hiç tatminsizlik göstermediyseniz partnerinizin bunu asla bilmesi mümkün değildir.

Hala kapsamlı bir konuşma yapma cesaretiniz yoksa, partnerinize seks sırasında nelerden hoşlandığınızı göstermenin birçok yolu vardır. İnleyerek ya da vücudunuzu hareket ettirerek bir şekilde ipucu verin. Bir başka yol da partnerinizin elini hareket ettirip ona ne yapmasını istediğinizi göstermektir.

Her ikinizi de memnun eden ve memnun eden, özellikle cinsel ilişkinin sıklığı ve bunu yapma yolları konusunda uzlaşmaya hazır olmak hayati önem taşımaktadır. Her birinizin bir başkasının mutlu olmasını istediğini ve sizi neyin tatmin ettiğini bilmek istediğinizi her zaman aklınızda bulundurun.

Hızlı değişiklikler olmayacak çünkü seks, verimli bir sohbet gibi zamana ihtiyaç duyan bir şeydir. Ancak bunu başlatmayı başarırsanız, partneriniz için neyin iyi olduğunu anlamanızı sağlayacak daha açık bir sohbete hazır olun.

Doğal kökenli etkili ve zararsız kadın geliştirme hapları bulmanız önerilir. Bu ürünler, genital organlara kan akışı üzerinde olumlu etkiye sahiptir ve vajinanın düzgün yağlanmasını kolaylaştırır. kuruluktan kurtulmanızı sağlar.

Kadın kayganlaştırıcı kremler

Vajinanın yağlanmasına yardımcı olacak bir dizi farklı kadın geliştirme ürünü mevcuttur; ancak uzun süreli sonuçlar veya sıkılaştırma faydaları sağlamazlar.

Kadın kayganlaştırıcı kremler kullanarak aşağıdaki gibi faydaları göreceğiniz garanti edilir:

  • Anında Vajinal Sıkılaşma Hissi – Dakikalar İçinde Faydalarını Hissedin
  • Gelişmiş Seks İsteği
  • Vajinal Esnekliği Geri Kazanın
  • Vajinal Kuruluğu Kolaylaştırın – Sırasında Ağrıyı Durdurun Cinsel İlişki
  • Vajinaya Artan Kan Akışı – Libidonuzu Arttırır
  • Artan Hassasiyet – Cinsel İlişkiden Daha Fazla Keyif Alın
  • Pamukçuk gibi Vajinal Enfeksiyon Riskini Azaltır

Vajina duvarlarını sıkılaştırarak hassasiyeti artırmak veya vajinal kuruluğu hafifletmek istiyorsanız kadın uyarılma ve kayganlaştırıcı krem ​​kullanmalısınız!

Topikal kadın geliştirme

Topikal kadın geliştirme ürünlerine gelince, bunlar genellikle yenilikçi transdermal dağıtım sistemi kullanılarak sunulur. Belirli bir süre boyunca bir doz ilaç deriden kan dolaşımına geçer. Genellikle cilt geçirgenliğini arttırıcılar, bitkisel özler ve tedavi edici besinlerle birlikte kullanılır. Kadınların cinsel duygularının oldukça gelişmesine yol açar.

Bu nedenle kadın geliştirme ürünlerini dikkatli bir şekilde seçmek ve içerdikleri bitkisel içeriklere dikkat etmek önemlidir. Doktorlara veya natüropatlara danışmak ve üreme fonksiyonunuzu korurken cinsel duygularınızı iyileştirecek ürünleri tercih etmek iyi bir fikirdir. Seçmek istediğiniz ürünle ilgili araştırma hakkında bilgi edinmek ve bilim adamlarının bulgularını okumak her zaman iyidir.

Ayrıca en iyi kadın geliştirme haplarını seçmek sizin hakkınızdır. İster kendiniz için güçlendirici haplar satın alan bir kadın, ister eşini memnun etmek isteyen bir erkek olun, en kaliteli kadın geliştirme hapları tercihiniz olmalıdır. Organik bileşenlerin daha pahalı olduğunu ancak bunları içeren ürünlerin satın alınmaya değer olduğunu bilmelisiniz!

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Akne Nedir? Akne, Sivilce ve Siyah Noktalara Kapsamlı Bir Bakış: Belirtiler, Nedenleri, Tedavi Seçenekleri.

Sivilceyle ilgili bunca konuşmanın ardından, durumu biraz tanımlamaya çalışsak iyi olur. Akne, yüzde, boyunda, omuzlarda, göğüste, sırtta, üst kollarda ve üst bacaklarda görülebilen sebum (beyaz nokta ve siyah nokta olarak da bilinir), sivilce, nodül veya kistlerle tıkanmış gözenekler için yaygın olarak kullanılan addır. Çoğu genç ve çok sayıda yetişkin, az ya da çok uzun süreler boyunca sivilceden muzdariptir. Bu durum herhangi bir yaş grubu, ırk veya cinsiyetle sınırlı değildir. Dünya çapında yüz milyonlarca insanı etkiliyor. Sivilcelerle ilgili en büyük sorunlar, sivilcelerin hoş olmayan görünümü ve geride bırakabilecekleri yara izleridir. Sivilce Türleri Her ne kadar Sivilceler, sivilcelerin açık ara en yaygın şeklidir ve çoğu insanın karşılaşabileceği veya muzdarip olabileceği bir türdür; başka biçimlerin de olduğunu bilmelisiniz. En basit şekli, lezyonların en basiti olan sadece komedonların bulunduğu akne vulgaris'tir. Lezyonlar sivilceden etkilenen küçük cilt lekeler

Meme Büyütme Ameliyatıyla İlişkili Riskler: Önce Güvenlik!

Birçok kadın göğüslerini büyütmek ister. Cevap silikon jel yerleştirilmesinde veya göğüs implantlarıyla büyütmede ( meme ameliyatı ) bulunabilir. Anestezinin ne tür güvensiz sonuçlara yol açabileceğini herkes bilir. Ayrıca birçok bayan şiddetli ağrılar yaşayabilir ve uzun bir iyileşme süresine ihtiyaç duyabilir, bu da onların iş ve aile hayatlarına tam anlamıyla dahil olamayacakları anlamına gelir. Cerrahi işlem sonrasında göğüsler çok ağrılı ve hassas olduğundan hastaların ağrıyı hafifletmek için tablet almaları gerekir. Bu, ameliyat yoluyla meme büyütme sürecinin tamamının inanılmaz derecede pahalı ve riskli olduğu anlamına gelir. Kimyasal ve hormon almanın sonuçları düşünülmeden enjeksiyon, jel, ilaç ve krem ​​gibi seçenekler yapılabilir. Doğal olmayan bu çözümlerden uzak durmaya çalışın. Göğüs büyütme ameliyatı tam olarak nedir ve ilişkili risklerden nasıl kaçınılır? Meme Büyütme Ameliyatından Önce Göğüs ameliyatı yapmayı düşünüyorsanız, göğüs büyütme operasyonunuzun ayrıntıların